Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10736
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паньків, Олексій Русланович | - |
dc.contributor.author | Pankiv, Oleksii | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-26T12:41:36Z | - |
dc.date.available | 2024-11-26T12:41:36Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Паньків О. Р. Розробка технології виробництва безглютенових борошняних кондитерських виробів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олексій Русланович Паньків ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10736 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10736 | - |
dc.description.abstract | Мета цього дослідження полягає у розширенні асортименту та розробці нових рецептур безглютенових борошняних виробів з використанням рисового та гречаного борошна.Meta tsoho doslidzhennia poliahaie u rozshyrenni asortymentu ta rozrobtsi novykh retseptur bezghliutenovykh boroshnianykh vyrobiv z vykorystanniam rysovoho ta hrechanoho boroshn | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | наукове дослідження | uk |
dc.subject | naukove doslidzhennia | uk |
dc.subject | целіакція | uk |
dc.subject | tseliaktsiia | uk |
dc.subject | глютен | uk |
dc.subject | hliuten | uk |
dc.subject | молочна сироватка | uk |
dc.subject | molochna syrovatka | uk |
dc.subject | біологічна цінність | uk |
dc.subject | biolohichna tsinnist | uk |
dc.subject | функціональні інградієнти | uk |
dc.subject | funktsionalni inhradiienty | uk |
dc.subject | рецептура | uk |
dc.subject | retseptura | uk |
dc.subject | асортимент | uk |
dc.subject | asortymen | uk |
dc.title | Розробка технології виробництва безглютенових борошняних кондитерських виробів | uk |
dc.title.alternative | Rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovykh boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Паньків О. Р..pdf | 2,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.