Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10736
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПаньків, Олексій Русланович-
dc.contributor.authorPankiv, Oleksii-
dc.date.accessioned2024-11-26T12:41:36Z-
dc.date.available2024-11-26T12:41:36Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПаньків О. Р. Розробка технології виробництва безглютенових борошняних кондитерських виробів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олексій Русланович Паньків ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10736uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10736-
dc.description.abstractМета цього дослідження полягає у розширенні асортименту та розробці нових рецептур безглютенових борошняних виробів з використанням рисового та гречаного борошна.Meta tsoho doslidzhennia poliahaie u rozshyrenni asortymentu ta rozrobtsi novykh retseptur bezghliutenovykh boroshnianykh vyrobiv z vykorystanniam rysovoho ta hrechanoho boroshnuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectнаукове дослідженняuk
dc.subjectnaukove doslidzhenniauk
dc.subjectцеліакціяuk
dc.subjecttseliaktsiiauk
dc.subjectглютенuk
dc.subjecthliutenuk
dc.subjectмолочна сироваткаuk
dc.subjectmolochna syrovatkauk
dc.subjectбіологічна цінністьuk
dc.subjectbiolohichna tsinnistuk
dc.subjectфункціональні інградієнтиuk
dc.subjectfunktsionalni inhradiientyuk
dc.subjectрецептураuk
dc.subjectretsepturauk
dc.subjectасортиментuk
dc.subjectasortymenuk
dc.titleРозробка технології виробництва безглютенових борошняних кондитерських виробівuk
dc.title.alternativeRozrobka tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovykh boroshnianykh kondyterskykh vyrobivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паньків О. Р..pdf2,47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.