Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10736
Назва: Розробка технології виробництва безглютенових борошняних кондитерських виробів
Інші назви: Rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovykh boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv
Автори: Паньків, Олексій Русланович
Pankiv, Oleksii
Ключові слова: наукове дослідження
naukove doslidzhennia
целіакція
tseliaktsiia
глютен
hliuten
молочна сироватка
molochna syrovatka
біологічна цінність
biolohichna tsinnist
функціональні інградієнти
funktsionalni inhradiienty
рецептура
retseptura
асортимент
asortymen
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Паньків О. Р. Розробка технології виробництва безглютенових борошняних кондитерських виробів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олексій Русланович Паньків ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10736
Короткий огляд (реферат): Мета цього дослідження полягає у розширенні асортименту та розробці нових рецептур безглютенових борошняних виробів з використанням рисового та гречаного борошна.Meta tsoho doslidzhennia poliahaie u rozshyrenni asortymentu ta rozrobtsi novykh retseptur bezghliutenovykh boroshnianykh vyrobiv z vykorystanniam rysovoho ta hrechanoho boroshn
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10736
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паньків О. Р..pdf2,47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.