Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10737
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петренко, Марія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Petrenko, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-26T12:53:01Z | - |
dc.date.available | 2024-11-26T12:53:01Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Петренко М. В. Удосконалення технологічної лінії з виробництва води вітамінізованої: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Марія Вікторівна Петренко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10737 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10737 | - |
dc.description.abstract | Приведено коротку характеристику ТОВ – Підприємства «Ізумруд ЛТД». Наведено асортимент продукції та охарактеризовано воду як основну сировину для виробництва напоїв. Дане підприємство має перспективу для розвитку, бо має власні водні свердловини у віддаленому від міських забруднень місці. Продукція має лікувальні властивості, які приносять користь здоров’ю. Завод в середньому виробляє 550 тис. пляшок на день, що є непоганим показником для виробництва таких потужностей.Pryvedeno korotku kharakterystyku TOV – Pidpryiemstva «Izumrud LTD». Navedeno asortyment produktsii ta okharakteryzovano vodu yak osnovnu syrovynu dlia vyrobnytstva napoiv. Dane pidpryiemstvo maie perspektyvu dlia rozvytku, bo maie vlasni vodni sverdlovyny u viddalenomu vid miskykh zabrudnen mistsi. Produktsiia maie likuvalni vlastyvosti, yaki prynosiat koryst zdoroviu. Zavod v serednomu vyrobliaie 550 tys. pliashok na den, shcho ye nepohanym pokaznykom dlia vyrobnytstva takykh potuzhnostei. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | вода вітамінна | uk |
dc.subject | voda vitaminna | uk |
dc.subject | технологічна схема | uk |
dc.subject | tekhnolohichna skhema | uk |
dc.subject | установка контімол | uk |
dc.subject | ustanovka kontimol | uk |
dc.subject | пастеризатор пластинчастого типу | uk |
dc.subject | pasteryzator plastynchastoho typu | uk |
dc.subject | міксер | uk |
dc.subject | mikser | uk |
dc.subject | моноблок | uk |
dc.subject | monoblok | uk |
dc.title | Удосконалення технологічної лінії з виробництва води вітамінізованої | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva vody vitaminizovanoi | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Петренко М. В..pdf | 2,45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.