Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10752
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Радчук, Катерина Максимівна | - |
dc.contributor.author | Radchuk, Kateryna | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-03T10:33:39Z | - |
dc.date.available | 2024-12-03T10:33:39Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Радчук К. М. Обґрунтування технології виробництва плодоовочевих пектиновмісних соусів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Максимівна Радчук ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 66 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10752 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10752 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є теоретичне обґрунтування та розробка рецептур та технологій плодоовочевих пектиновмісних соусів підвищеної харчової та біологічної цінності.Metoiu roboty ye teoretychne obgruntuvannia ta rozrobka retseptur ta tekhnolohii plodoovochevykh pektynovmisnykh sousiv pidvyshchenoi kharchovoi ta biolohichnoi tsinnosti | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | наукове дослідження | uk |
dc.subject | naukove doslidzhennia | uk |
dc.subject | соус | uk |
dc.subject | sous | uk |
dc.subject | молочна сироватка | uk |
dc.subject | molochna syrovatka | uk |
dc.subject | біологічна цінність | uk |
dc.subject | biolohichna tsinnist | uk |
dc.subject | функціональні інградієнти | uk |
dc.subject | funktsionalni inhradiienty | uk |
dc.subject | рецептура | uk |
dc.subject | retseptura | uk |
dc.subject | асортимент | uk |
dc.subject | asortyment | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва плодоовочевих пектиновмісних соусів | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva plodoovochevykh pektynovmisnykh sousiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Радчук К. М..pdf | 2,4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.