Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10752
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРадчук, Катерина Максимівна-
dc.contributor.authorRadchuk, Kateryna-
dc.date.accessioned2024-12-03T10:33:39Z-
dc.date.available2024-12-03T10:33:39Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationРадчук К. М. Обґрунтування технології виробництва плодоовочевих пектиновмісних соусів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Максимівна Радчук ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 66 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10752uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10752-
dc.description.abstractМетою роботи є теоретичне обґрунтування та розробка рецептур та технологій плодоовочевих пектиновмісних соусів підвищеної харчової та біологічної цінності.Metoiu roboty ye teoretychne obgruntuvannia ta rozrobka retseptur ta tekhnolohii plodoovochevykh pektynovmisnykh sousiv pidvyshchenoi kharchovoi ta biolohichnoi tsinnostiuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectнаукове дослідженняuk
dc.subjectnaukove doslidzhenniauk
dc.subjectсоусuk
dc.subjectsousuk
dc.subjectмолочна сироваткаuk
dc.subjectmolochna syrovatkauk
dc.subjectбіологічна цінністьuk
dc.subjectbiolohichna tsinnistuk
dc.subjectфункціональні інградієнтиuk
dc.subjectfunktsionalni inhradiientyuk
dc.subjectрецептураuk
dc.subjectretsepturauk
dc.subjectасортиментuk
dc.subjectasortymentuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва плодоовочевих пектиновмісних соусівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva plodoovochevykh pektynovmisnykh sousivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Радчук К. М..pdf2,4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.