Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10753
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Раєвська, Анна Олегівна | - |
dc.contributor.author | Raievska, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-03T10:46:59Z | - |
dc.date.available | 2024-12-03T10:46:59Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Раєвська А. О. Обґрунтування технології виробництва парових хлібобулочних виробів з пшеничного та суміші пшеничного і житнього борошна : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анна Олегівна Раєвська ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10753 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10753 | - |
dc.description.abstract | Метою досліджень є обґрунтування технології виробництва парових хлібобулочних виробів з пшеничного та суміші пшеничного і житнього борошна.Metoiu doslidzhen ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva parovykh khlibobulochnykh vyrobiv z pshenychnoho ta sumishi pshenychnoho i zhytnoho boroshna. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | борошно житнє | uk |
dc.subject | boroshno zhytnie | uk |
dc.subject | борошно пшеничне | uk |
dc.subject | boroshno pshenychne | uk |
dc.subject | покращувачі | uk |
dc.subject | pokrashchuvachi | uk |
dc.subject | формостійкість | uk |
dc.subject | formostiikist | uk |
dc.subject | асортимент | uk |
dc.subject | asortyment | uk |
dc.subject | собівартість | uk |
dc.subject | sobivartist | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва парових хлібобулочних виробів з пшеничного та суміші пшеничного і житнього борошна | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva parovykh khlibobulochnykh vyrobiv z pshenychnoho ta sumishi pshenychnoho i zhytnoho boroshna | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Раєвська А. О..pdf | 2,15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.