Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10753
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРаєвська, Анна Олегівна-
dc.contributor.authorRaievska, Anna-
dc.date.accessioned2024-12-03T10:46:59Z-
dc.date.available2024-12-03T10:46:59Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationРаєвська А. О. Обґрунтування технології виробництва парових хлібобулочних виробів з пшеничного та суміші пшеничного і житнього борошна : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анна Олегівна Раєвська ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10753uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10753-
dc.description.abstractМетою досліджень є обґрунтування технології виробництва парових хлібобулочних виробів з пшеничного та суміші пшеничного і житнього борошна.Metoiu doslidzhen ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva parovykh khlibobulochnykh vyrobiv z pshenychnoho ta sumishi pshenychnoho i zhytnoho boroshna.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectборошно житнєuk
dc.subjectboroshno zhytnieuk
dc.subjectборошно пшеничнеuk
dc.subjectboroshno pshenychneuk
dc.subjectпокращувачіuk
dc.subjectpokrashchuvachiuk
dc.subjectформостійкістьuk
dc.subjectformostiikistuk
dc.subjectасортиментuk
dc.subjectasortymentuk
dc.subjectсобівартістьuk
dc.subjectsobivartistuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва парових хлібобулочних виробів з пшеничного та суміші пшеничного і житнього борошнаuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva parovykh khlibobulochnykh vyrobiv z pshenychnoho ta sumishi pshenychnoho i zhytnoho boroshnauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Раєвська А. О..pdf2,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.