Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10755
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Саєнко, Олеся Олегівна | - |
dc.contributor.author | Saienko, Olesia | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-03T11:08:19Z | - |
dc.date.available | 2024-12-03T11:08:19Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Саєнко О. О. Удосконалення ділянки замісу тіста в технологічній лінії виробництва здобних виробів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олеся Олегівна Саєнко; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 54 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10755 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10755 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи: удосконалення технологічної лінії виробництва здобного виробу «Булочка з маком» на підприємстві ПРАТ «Дніпропетровський хлібзавод №9».Meta roboty: udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva zdobnoho vyrobu «Bulochka z makom» na pidpryiemstvi PRAT «Dnipropetrovskyi khlibzavod №9». | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | сировина | uk |
dc.subject | syrovyna | uk |
dc.subject | вироби здобні | uk |
dc.subject | vyroby zdobni | uk |
dc.subject | тістомісильна машина | uk |
dc.subject | tistomisylna mashyna | uk |
dc.subject | розрахунок | uk |
dc.subject | rozrakhunok | uk |
dc.subject | технологічне обладнання | uk |
dc.subject | tekhnolohichne obladnannia | uk |
dc.title | Удосконалення ділянки замісу тіста в технологічній лінії виробництва здобних виробів | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia dilianky zamisu tista v tekhnolohichnii linii vyrobnytstva zdobnykh vyrobiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Саєнко О. О..pdf | 2,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.