Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10756
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ситник, Іван Юрійович | - |
dc.contributor.author | Sytnyk, Ivan | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-03T11:20:43Z | - |
dc.date.available | 2024-12-03T11:20:43Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Ситник І. Ю. Розробка технології виробництва фруктових желе з додаванням олії зародків пшениці : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Іван Юрійович Ситник ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10756 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10756 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробка та товарознавча оцінка желе фруктових з додаванням олії зародків пшениці.Metoiu roboty ye rozrobka ta tovaroznavcha otsinka zhele fruktovykh z dodavanniam olii zarodkiv pshenytsi. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | фруктові желе | uk |
dc.subject | fruktovi zhele | uk |
dc.subject | нутрієнти | uk |
dc.subject | nutriienty | uk |
dc.subject | зародки пшениці | uk |
dc.subject | zarodky pshenytsi | uk |
dc.subject | олія | uk |
dc.subject | oliia | uk |
dc.subject | ягоди | uk |
dc.subject | yahody | uk |
dc.subject | желатин | uk |
dc.subject | zhelatyn | uk |
dc.subject | переробка | uk |
dc.subject | pererobka | uk |
dc.subject | біологічно активні добавки | uk |
dc.subject | biolohichno aktyvni dobavky | uk |
dc.title | Розробка технології виробництва фруктових желе з додаванням олії зародків пшениці | uk |
dc.title.alternative | Rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva fruktovykh zhele z dodavanniam olii zarodkiv pshenytsi | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ситник І. Ю..pdf | 2,95 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.