Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10767
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сіренко, Олена Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Sirenko, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-06T10:53:31Z | - |
dc.date.available | 2024-12-06T10:53:31Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Сіренко О. С. Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбас варених : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олена Сергіївна Сіренко ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 57 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10767 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10767 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є удосконалення технологічної лінії виробництва варених ковбас на ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» з метою підвищення ефективності виробництва.Metoiu roboty ye udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva varenykh kovbas na TOV «Hlobynskyi miasokombinat» z metoiu pidvyshchennia efektyvnosti vyrobnytstva. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | варена ковбаса | uk |
dc.subject | varena kovbasa | uk |
dc.subject | куттер | uk |
dc.subject | kutter | uk |
dc.subject | м’ясна сировина | uk |
dc.subject | miasna syrovyna | uk |
dc.subject | удосконалення технологічної лінії | uk |
dc.subject | udoskonalennia tekhnolohichnoi linii | uk |
dc.subject | технологічне обладнання | uk |
dc.subject | tekhnolohichne obladnannia | uk |
dc.title | Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбас варених | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva kovbas varenykh | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сіренко О. С..pdf | 1,45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.