Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10767
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСіренко, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorSirenko, Olena-
dc.date.accessioned2024-12-06T10:53:31Z-
dc.date.available2024-12-06T10:53:31Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСіренко О. С. Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбас варених : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олена Сергіївна Сіренко ; наук. кер. Дмитро Олександрович Тимчак ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 57 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10767uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10767-
dc.description.abstractМетою роботи є удосконалення технологічної лінії виробництва варених ковбас на ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» з метою підвищення ефективності виробництва.Metoiu roboty ye udoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva varenykh kovbas na TOV «Hlobynskyi miasokombinat» z metoiu pidvyshchennia efektyvnosti vyrobnytstva.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectварена ковбасаuk
dc.subjectvarena kovbasauk
dc.subjectкуттерuk
dc.subjectkutteruk
dc.subjectм’ясна сировинаuk
dc.subjectmiasna syrovynauk
dc.subjectудосконалення технологічної лініїuk
dc.subjectudoskonalennia tekhnolohichnoi liniiuk
dc.subjectтехнологічне обладнанняuk
dc.subjecttekhnolohichne obladnanniauk
dc.titleУдосконалення технологічної лінії виробництва ковбас варенихuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnoi linii vyrobnytstva kovbas varenykhuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сіренко О. С..pdf1,45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.