Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10798
Назва: Підвищення мʼясної продуктивності курчат-бройлерів
Інші назви: Pidvyshchennia mʼiasnoi produktyvnosti kurchat-broileriv
Автори: Лиша, Наталя
Lysha, Natalia
Ключові слова: курчата-бройлери
kurchata-broilery
м'ясна продуктивність
miasna produktyvnist
птахівництво
ptakhivnytstvo
Дата публікації: лис-2024
Видавництво: ЗВО «Подільський державний університет»
Бібліографічний опис: Лиша Н. Підвищення мʼясної продуктивності курчат-бройлерів / Н. Лиша ; наук. керівник Лесновська О. В. // Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали ХІ Міжнар. наук. конф. студентської та учнівської молоді ( Кам’янець-Подільський, 21 листоп. 2024 р. ) / ЗВО «Подільський державний університет». – Кам’янець Подільський, 2024. – С. 35-35. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10798.
Короткий огляд (реферат): У курчат-бройлерів, які отримували кормовий підкислювач ВерСаль упродовж періоду вирощування інтенсивніше зростала жива маса. Передзабійна маса була на 21,4 % більшою в дослідного молодняку, який вживав кормовий підкислювач. Крім того, встановлена вірогідна перевага за масою печінки у дослідних курчат на 18,1 %. Таким чином, слід рекомендувати використання кормового підкислювала ВерСаль як засобу стабілізації мікрофлори шлунково-кишкового тракту курчат, так і підсилювача їх інтенсивності росту. U kurchat-broileriv, yaki otrymuvaly kormovyi pidkysliuvach VerSal uprodovzh periodu vyroshchuvannia intensyvnishe zrostala zhyva masa. Peredzabiina masa bula na 21,4 % bilshoiu v doslidnoho molodniaku, yakyi vzhyvav kormovyi pidkysliuvach. Krim toho, vstanovlena virohidna perevaha za masoiu pechinky u doslidnykh kurchat na 18,1 %. Takym chynom, slid rekomenduvaty vykorystannia kormovoho pidkysliuvala VerSal yak zasobu stabilizatsii mikroflory shlunkovo-kyshkovoho traktu kurchat, tak i pidsyliuvacha yikh intensyvnosti rostu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10798
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези 2024-34-35.pdf282,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.