Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11004
Назва: Модернізація конструкції подрібнювача концентрованих кормів
Інші назви: Modernizatsiia konstruktsii podribniuvacha kontsentrovanykh kormiv
Автори: Браціло, Дмитро Костянтинович
Bratsilo, Dmytro
Ключові слова: подрібнення
podribnennia
корм
korm
молоток
molotok
молоткова дробарка
molotkova drobarka
продуктивність
produktyvnist
енергія
enerhiia
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Браціло Д. К. Модернізація конструкції подрібнювача концентрованих кормів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» : 208, Агроінженерія / Дмитро Костянтинович Браціло ; наук. кер. Володимир Юрійович Дудін ; Дніпровський державний аграрно-економічний університет. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. інжинірингу технічних систем. – Дніпро, 2024. – 82 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11004
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота містить вступ, 6 розділів, в яких проведено удосконалення молоткової дробарки. Обґрунтована конструкція дослідного зразка малогабаритного подрібнювача з монолітними молотками. Надані рекомендаційні заходи по покращенню умов охорони праці та техніки безпеки при роботі на кормодробарці. Виконано економічне обґрунтування роботи. Dyplomna robota mistyt vstup, 6 rozdiliv, v yakykh provedeno udoskonalennia molotkovoi drobarky. Obgruntovana konstruktsiia doslidnoho zrazka malohabarytnoho podribniuvacha z monolitnymy molotkamy. Nadani rekomendatsiini zakhody po pokrashchenniu umov okhorony pratsi ta tekhniky bezpeky pry roboti na kormodrobartsi. Vykonano ekonomichne obgruntuvannia roboty.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11004
Розташовується у зібраннях:Кафедра інжинірингу технічних систем. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf2,74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.