Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11034
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГоман, Артем Володимирович-
dc.contributor.authorHoman, Artem Volodymyrovych-
dc.date.accessioned2025-02-11T11:50:05Z-
dc.date.available2025-02-11T11:50:05Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГоман А. В. Обґрунтування технології виробництва м’якого морозива з додаванням продуктів переробки сої : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Гоман Артем Володимирович; наук. керівник Ковальова Олена ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11034uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11034-
dc.description.abstractМета досліджень – розробка рецептури та технології молочно-рослинної основи для морозива зниженою енергетичною цінністю з використанням продуктів переробки сої. Об’єкт дослідження – процес виробництва м’якого морозива з використанням продуктів переробки сої. Предмет дослідження – закономірності та взаємозв’язок параметрів технологічного процесу виробництва морозива та вплив його на якісні показники готового продукту. Meta doslidzhen – rozrobka retseptury ta tekhnolohii molochno-roslynnoi osnovy dlia morozyva znyzhenoiu enerhetychnoiu tsinnistiu z vykorystanniam produktiv pererobky soi. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva miakoho morozyva z vykorystanniam produktiv pererobky soi. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti ta vzaiemozviazok parametriv tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva morozyva ta vplyv yoho na yakisni pokaznyky hotovoho produktu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectсояuk
dc.subjectsoiauk
dc.subjectморозивоuk
dc.subjectmorozyvouk
dc.subjectпродукти харчуванняuk
dc.subjectprodukty kharchuvanniauk
dc.subjectбілкиuk
dc.subjectbilkyuk
dc.subjectмолочні продуктиuk
dc.subjectmolochni produktyuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва м’якого морозива з додаванням продуктів переробки соїuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva miakoho morozyva z dodavanniam produktiv pererobky soiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гоман А. В..pdf1,35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.