Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11034
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гоман, Артем Володимирович | - |
dc.contributor.author | Homan, Artem Volodymyrovych | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-11T11:50:05Z | - |
dc.date.available | 2025-02-11T11:50:05Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Гоман А. В. Обґрунтування технології виробництва м’якого морозива з додаванням продуктів переробки сої : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Гоман Артем Володимирович; наук. керівник Ковальова Олена ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11034 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11034 | - |
dc.description.abstract | Мета досліджень – розробка рецептури та технології молочно-рослинної основи для морозива зниженою енергетичною цінністю з використанням продуктів переробки сої. Об’єкт дослідження – процес виробництва м’якого морозива з використанням продуктів переробки сої. Предмет дослідження – закономірності та взаємозв’язок параметрів технологічного процесу виробництва морозива та вплив його на якісні показники готового продукту. Meta doslidzhen – rozrobka retseptury ta tekhnolohii molochno-roslynnoi osnovy dlia morozyva znyzhenoiu enerhetychnoiu tsinnistiu z vykorystanniam produktiv pererobky soi. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva miakoho morozyva z vykorystanniam produktiv pererobky soi. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti ta vzaiemozviazok parametriv tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva morozyva ta vplyv yoho na yakisni pokaznyky hotovoho produktu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | соя | uk |
dc.subject | soia | uk |
dc.subject | морозиво | uk |
dc.subject | morozyvo | uk |
dc.subject | продукти харчування | uk |
dc.subject | produkty kharchuvannia | uk |
dc.subject | білки | uk |
dc.subject | bilky | uk |
dc.subject | молочні продукти | uk |
dc.subject | molochni produkty | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва м’якого морозива з додаванням продуктів переробки сої | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva miakoho morozyva z dodavanniam produktiv pererobky soi | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гоман А. В..pdf | 1,35 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.