Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11034
Назва: | Обґрунтування технології виробництва м’якого морозива з додаванням продуктів переробки сої |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva miakoho morozyva z dodavanniam produktiv pererobky soi |
Автори: | Гоман, Артем Володимирович Homan, Artem Volodymyrovych |
Ключові слова: | соя soia морозиво morozyvo продукти харчування produkty kharchuvannia білки bilky молочні продукти molochni produkty |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Гоман А. В. Обґрунтування технології виробництва м’якого морозива з додаванням продуктів переробки сої : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Гоман Артем Володимирович; наук. керівник Ковальова Олена ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 67 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11034 |
Короткий огляд (реферат): | Мета досліджень – розробка рецептури та технології молочно-рослинної основи для морозива зниженою енергетичною цінністю з використанням продуктів переробки сої. Об’єкт дослідження – процес виробництва м’якого морозива з використанням продуктів переробки сої. Предмет дослідження – закономірності та взаємозв’язок параметрів технологічного процесу виробництва морозива та вплив його на якісні показники готового продукту. Meta doslidzhen – rozrobka retseptury ta tekhnolohii molochno-roslynnoi osnovy dlia morozyva znyzhenoiu enerhetychnoiu tsinnistiu z vykorystanniam produktiv pererobky soi. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva miakoho morozyva z vykorystanniam produktiv pererobky soi. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti ta vzaiemozviazok parametriv tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva morozyva ta vplyv yoho na yakisni pokaznyky hotovoho produktu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11034 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гоман А. В..pdf | 1,35 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.