Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11040
Назва: | Удосконалення технологічного процесу високотемпературної мікронізації зерна |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu vysokotemperaturnoi mikronizatsii zerna |
Автори: | Іванчук, Василь Миколайович Ivanchuk, Vasyl Mykolaiovych |
Ключові слова: | зерно zerno сорго sorho білки bilky хімічний склад зерна khimichnyi sklad zerna поживна цінність pozhyvna tsinnist термообробка зерна termoobrobka zerna |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Іванчук В. М. Удосконалення технологічного процесу високотемпературної мікронізації зерна : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Іванчук Василь Миколайович ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 68 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11040 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є дослідження процесу ІЧ-термообробки зерна сорго як альтернативного методу гідротермічної обробки, а також вибір, обґрунтування та реалізація варіантів удосконалення технологічних процесів термообробки зернового сорго на основі застосування ІЧ-випромінювання, що призводить до біохімічних змін. Об’єкт дослідження – процес мікронізації продовольчого голозерного та плівчастого сорго. Предмет дослідження – закономірності та взаємозв’язок технологічного процесу мікронізації продовольчого зерна сорго, вплив його на структурно-механічні та фізичні характеристики зерна сорго. Metoiu roboty ye doslidzhennia protsesu ICh-termoobrobky zerna sorho yak alternatyvnoho metodu hidrotermichnoi obrobky, a takozh vybir, obgruntuvannia ta realizatsiia variantiv udoskonalennia tekhnolohichnykh protsesiv termoobrobky zernovoho sorho na osnovi zastosuvannia ICh-vyprominiuvannia, shcho pryzvodyt do biokhimichnykh zmin. Obiekt doslidzhennia – protses mikronizatsii prodovolchoho holozernoho ta plivchastoho sorho. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti ta vzaiemozviazok tekhnolohichnoho protsesu mikronizatsii prodovolchoho zerna sorho, vplyv yoho na strukturno-mekhanichni ta fizychni kharakterystyky zerna sorho. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11040 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Іванчук В. М..pdf | 1,68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.