Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11040
Назва: Удосконалення технологічного процесу високотемпературної мікронізації зерна
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu vysokotemperaturnoi mikronizatsii zerna
Автори: Іванчук, Василь Миколайович
Ivanchuk, Vasyl Mykolaiovych
Ключові слова: зерно
zerno
сорго
sorho
білки
bilky
хімічний склад зерна
khimichnyi sklad zerna
поживна цінність
pozhyvna tsinnist
термообробка зерна
termoobrobka zerna
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Іванчук В. М. Удосконалення технологічного процесу високотемпературної мікронізації зерна : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Іванчук Василь Миколайович ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 68 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11040
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є дослідження процесу ІЧ-термообробки зерна сорго як альтернативного методу гідротермічної обробки, а також вибір, обґрунтування та реалізація варіантів удосконалення технологічних процесів термообробки зернового сорго на основі застосування ІЧ-випромінювання, що призводить до біохімічних змін. Об’єкт дослідження – процес мікронізації продовольчого голозерного та плівчастого сорго. Предмет дослідження – закономірності та взаємозв’язок технологічного процесу мікронізації продовольчого зерна сорго, вплив його на структурно-механічні та фізичні характеристики зерна сорго. Metoiu roboty ye doslidzhennia protsesu ICh-termoobrobky zerna sorho yak alternatyvnoho metodu hidrotermichnoi obrobky, a takozh vybir, obgruntuvannia ta realizatsiia variantiv udoskonalennia tekhnolohichnykh protsesiv termoobrobky zernovoho sorho na osnovi zastosuvannia ICh-vyprominiuvannia, shcho pryzvodyt do biokhimichnykh zmin. Obiekt doslidzhennia – protses mikronizatsii prodovolchoho holozernoho ta plivchastoho sorho. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti ta vzaiemozviazok tekhnolohichnoho protsesu mikronizatsii prodovolchoho zerna sorho, vplyv yoho na strukturno-mekhanichni ta fizychni kharakterystyky zerna sorho.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11040
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Іванчук В. М..pdf1,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.