Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11099
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСур, Катерина Павлівна-
dc.contributor.authorSur, Kateryna Pavlivna-
dc.date.accessioned2025-02-17T11:28:05Z-
dc.date.available2025-02-17T11:28:05Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСур К. П. Обґрунтування технології виробництва кексів з додаванням пюре буряка столового : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Сур Катерина Павлівна ; наук. керівник Калина Вікторія; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 74 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11099uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11099-
dc.description.abstractМетою роботи є розробка рецептури кексів з додаванням пюре буряка столового. Об’єктом досліджень слугує Технологія виробництва кексів, пшеничне борошно, пюре буряка столового. Предмет дослідження – органолептичні, фізико-хімічні показники якості кексів. Metoiu roboty ye rozrobka retseptury keksiv z dodavanniam piure buriaka stolovoho. Obiektom doslidzhen sluhuie Tekhnolohiia vyrobnytstva keksiv, pshenychne boroshno, piure buriaka stolovoho. Predmet doslidzhennia – orhanoleptychni, fizyko-khimichni pokaznyky yakosti keksiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectкексиuk
dc.subjectkeksyuk
dc.subjectпшеничне борошноuk
dc.subjectpshenychne boroshnouk
dc.subjectпюре буряка столовогоuk
dc.subjectpiure buriaka stolovohouk
dc.subjectбезлактозне вершкове маслоuk
dc.subjectbezlaktozne vershkove maslouk
dc.subjectдесертuk
dc.subjectdesertuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва кексів з додаванням пюре буряка столовогоuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva keksiv z dodavanniam piure buriaka stolovohouk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сур К. П..pdf1,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.