Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11099
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сур, Катерина Павлівна | - |
dc.contributor.author | Sur, Kateryna Pavlivna | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-17T11:28:05Z | - |
dc.date.available | 2025-02-17T11:28:05Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Сур К. П. Обґрунтування технології виробництва кексів з додаванням пюре буряка столового : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Сур Катерина Павлівна ; наук. керівник Калина Вікторія; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 74 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11099 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11099 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробка рецептури кексів з додаванням пюре буряка столового. Об’єктом досліджень слугує Технологія виробництва кексів, пшеничне борошно, пюре буряка столового. Предмет дослідження – органолептичні, фізико-хімічні показники якості кексів. Metoiu roboty ye rozrobka retseptury keksiv z dodavanniam piure buriaka stolovoho. Obiektom doslidzhen sluhuie Tekhnolohiia vyrobnytstva keksiv, pshenychne boroshno, piure buriaka stolovoho. Predmet doslidzhennia – orhanoleptychni, fizyko-khimichni pokaznyky yakosti keksiv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | кекси | uk |
dc.subject | keksy | uk |
dc.subject | пшеничне борошно | uk |
dc.subject | pshenychne boroshno | uk |
dc.subject | пюре буряка столового | uk |
dc.subject | piure buriaka stolovoho | uk |
dc.subject | безлактозне вершкове масло | uk |
dc.subject | bezlaktozne vershkove maslo | uk |
dc.subject | десерт | uk |
dc.subject | desert | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва кексів з додаванням пюре буряка столового | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva keksiv z dodavanniam piure buriaka stolovoho | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сур К. П..pdf | 1,7 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.