Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11114
Назва: Обґрунтування технологічного процесу замішування тіста при виробництві хлібобулочних виробів
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu zamishuvannia tista pry vyrobnytstvi khlibobulochnykh vyrobiv
Автори: Циганок, Андрій Миколайович
Tsyhanok, Andrii Mykolaiovych
Ключові слова: тістоміс
tistomis
тісто пшеничне
tisto pshenychne
економічна ефективність
ekonomichna efektyvnist
хліб
khlib
хлібобулочні вироби
khlibobulochni vyroby
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Циганок А. М. Обґрунтування технологічного процесу замішування тіста при виробництві хлібобулочних виробів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Циганок Андрій Миколайович ; наук. керівник Сова Наталія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 70 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11114
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження – підвищення ефективності технологічного процесу замішування тіста за рахунок удосконалення конструкції тістоміса, що забезпечить покращення якісних характеристик готового продукту, скорочення витрат енергії та часу, а також оптимізацію технологічних параметрів замішування. Об'єкт дослідження: технологічний процес замішування тіста в хлібопекарській промисловості, зокрема робота удосконаленого тістоміса, що використовується для приготування тіста пшеничного. Предмет дослідження: вплив технологічних параметрів на якість готового продукту в умовах роботи удосконаленого тістоміса. Meta doslidzhennia – pidvyshchennia efektyvnosti tekhnolohichnoho protsesu zamishuvannia tista za rakhunok udoskonalennia konstruktsii tistomisa, shcho zabezpechyt pokrashchennia yakisnykh kharakterystyk hotovoho produktu, skorochennia vytrat enerhii ta chasu, a takozh optymizatsiiu tekhnolohichnykh parametriv zamishuvannia. Obiekt doslidzhennia: tekhnolohichnyi protses zamishuvannia tista v khlibopekarskii promyslovosti, zokrema robota udoskonalenoho tistomisa, shcho vykorystovuietsia dlia pryhotuvannia tista pshenychnoho. Predmet doslidzhennia: vplyv tekhnolohichnykh parametriv na yakist hotovoho produktu v umovakh roboty udoskonalenoho tistomisa.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11114
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Циганок А. М..pdf3,69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.