Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11137
Назва: Удосконалення процесу виробництва сиркової маси із наповнювачем рослинного походження
Інші назви: Udoskonalennia protsesu vyrobnytstva syrkovoi masy iz napovniuvachem roslynnoho pokhodzhennia
Автори: Чернець, Сергій Олександрович
Chernets, Serhii Oleksandrovych
Ключові слова: сиркова маса
syrkova masa
обліпиха
oblipykha
рослинний жир
roslynnyi zhyr
рослинний наповнювач
roslynnyi napovniuvach
кисломолочні продукти
kyslomolochni produkty
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Чернець С. О. Удосконалення процесу виробництва сиркової маси із наповнювачем рослинного походження : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Чернець Сергій Олександрович ; наук. керівник Ковальова Олена ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 71 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11137
Короткий огляд (реферат): Метою кваліфікаційної роботи є розробка технології сиркової маси із використанням сухих плодів обліпихи. Об’єкт дослідження – процес отримання сиркової маси з додаванням сухих плодів обліпихи. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників сиркової маси в залежності від кількості та умов введення рослинних жирів плодів обліпихи. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka tekhnolohii syrkovoi masy iz vykorystanniam sukhykh plodiv oblipykhy. Obiekt doslidzhennia – protses otrymannia syrkovoi masy z dodavanniam sukhykh plodiv oblipykhy. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv syrkovoi masy v zalezhnosti vid kilkosti ta umov vvedennia roslynnykh zhyriv plodiv oblipykhy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11137
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чернець С. О..pdf1,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.