Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11137
Назва: | Удосконалення процесу виробництва сиркової маси із наповнювачем рослинного походження |
Інші назви: | Udoskonalennia protsesu vyrobnytstva syrkovoi masy iz napovniuvachem roslynnoho pokhodzhennia |
Автори: | Чернець, Сергій Олександрович Chernets, Serhii Oleksandrovych |
Ключові слова: | сиркова маса syrkova masa обліпиха oblipykha рослинний жир roslynnyi zhyr рослинний наповнювач roslynnyi napovniuvach кисломолочні продукти kyslomolochni produkty |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Чернець С. О. Удосконалення процесу виробництва сиркової маси із наповнювачем рослинного походження : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Чернець Сергій Олександрович ; наук. керівник Ковальова Олена ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 71 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11137 |
Короткий огляд (реферат): | Метою кваліфікаційної роботи є розробка технології сиркової маси із використанням сухих плодів обліпихи. Об’єкт дослідження – процес отримання сиркової маси з додаванням сухих плодів обліпихи. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників сиркової маси в залежності від кількості та умов введення рослинних жирів плодів обліпихи. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka tekhnolohii syrkovoi masy iz vykorystanniam sukhykh plodiv oblipykhy. Obiekt doslidzhennia – protses otrymannia syrkovoi masy z dodavanniam sukhykh plodiv oblipykhy. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv syrkovoi masy v zalezhnosti vid kilkosti ta umov vvedennia roslynnykh zhyriv plodiv oblipykhy. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11137 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чернець С. О..pdf | 1,68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.