Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11152
Назва: Обґрунтування технології виробництва концентратів чайних напоїв з молоком на основі рослинних екстрактів
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kontsentrativ chainykh napoiv z molokom na osnovi roslynnykh ekstraktiv
Автори: Боєва, Наталія Анатоліївна
Boieva, Nataliia Anatoliivna
Ключові слова: мікронутрієнти
mikronutriienty
біологічно активні добавки
biolohichno aktyvni dobavky
екстракт
ekstrakt
молочні продукти
molochni produkty
чай
chai
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Боєва Н. А. Обґрунтування технології виробництва концентратів чайних напоїв з молоком на основі рослинних екстрактів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Боєва Наталія Анатоліївна ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11152
Короткий огляд (реферат): Метою цього дослідження є розробка рецептури та технології виробництва сухих концентратів молочних напоїв, збагачених БАД та їх товарознавча оцінка. Об’єкт дослідження – процес виробництва чайного напою з молоком збагаченого БАД. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників чайного напою з молоком в залежності від концентрації та показників якості чайних екстрактів. Metoiu tsoho doslidzhennia ye rozrobka retseptury ta tekhnolohii vyrobnytstva sukhykh kontsentrativ molochnykh napoiv, zbahachenykh BAD ta yikh tovaroznavcha otsinka. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva chainoho napoiu z molokom zbahachenoho BAD. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv chainoho napoiu z molokom v zalezhnosti vid kontsentratsii ta pokaznykiv yakosti chainykh ekstraktiv.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11152
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Боєва Н. А..pdf1,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.