Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11152
Назва: | Обґрунтування технології виробництва концентратів чайних напоїв з молоком на основі рослинних екстрактів |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kontsentrativ chainykh napoiv z molokom na osnovi roslynnykh ekstraktiv |
Автори: | Боєва, Наталія Анатоліївна Boieva, Nataliia Anatoliivna |
Ключові слова: | мікронутрієнти mikronutriienty біологічно активні добавки biolohichno aktyvni dobavky екстракт ekstrakt молочні продукти molochni produkty чай chai |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Боєва Н. А. Обґрунтування технології виробництва концентратів чайних напоїв з молоком на основі рослинних екстрактів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Боєва Наталія Анатоліївна ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11152 |
Короткий огляд (реферат): | Метою цього дослідження є розробка рецептури та технології виробництва сухих концентратів молочних напоїв, збагачених БАД та їх товарознавча оцінка. Об’єкт дослідження – процес виробництва чайного напою з молоком збагаченого БАД. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників чайного напою з молоком в залежності від концентрації та показників якості чайних екстрактів. Metoiu tsoho doslidzhennia ye rozrobka retseptury ta tekhnolohii vyrobnytstva sukhykh kontsentrativ molochnykh napoiv, zbahachenykh BAD ta yikh tovaroznavcha otsinka. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva chainoho napoiu z molokom zbahachenoho BAD. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv chainoho napoiu z molokom v zalezhnosti vid kontsentratsii ta pokaznykiv yakosti chainykh ekstraktiv. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11152 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Боєва Н. А..pdf | 1,34 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.