Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11158
Назва: | Використання продуктів переробки сочевиці в технології м’ясних виробів |
Інші назви: | Vykorystannia produktiv pererobky sochevytsi v tekhnolohii miasnykh vyrobiv |
Автори: | Кузьменко, Олена Миколаївна Kuzmenko, Olena Mykolaivna |
Ключові слова: | м’ясні продукти miasni produkty сочевиця sochevytsia сочевичне борошно sochevychne boroshno ковбасні вироби kovbasni vyroby білкові препарати bilkovi preparaty |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Кузьменко О. М. Використання продуктів переробки сочевиці в технології м’ясних виробів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Кузьменко Олена Миколаївна ; наук. керівник Тертишний Олег ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 82 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11158 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження: технологія виробництва м’ясних виробів. Метою роботи є дослідження технології виробництва м’ясних виробів з використанням продуктів переробки сочевиці. В роботі розроблено технологічну схему виробництва варених ковбасних виробів з використанням продуктів переробки сочевиці. Доведено можливість використання сочевичного борошна в якості замінника основної м’ясної сировини при виробництві м’ясних виробів. Встановлено позитивний вплив введення сочевичного борошна на амінокислотний склад готових ковбасних виробів. Удосконалено рецептуру вареної ковбаси шляхом заміни основної м’ясної сировини (яловичини) на сочевичне борошно. Доведено стабільність органолептичних властивостей вареної ковбаси при додаванні сочевичного борошна порівняно зі зразком, виробленим за традиційною технологією. Obiekt doslidzhennia: tekhnolohiia vyrobnytstva miasnykh vyrobiv. Metoiu roboty ye doslidzhennia tekhnolohii vyrobnytstva miasnykh vyrobiv z vykorystanniam produktiv pererobky sochevytsi. V roboti rozrobleno tekhnolohichnu skhemu vyrobnytstva varenykh kovbasnykh vyrobiv z vykorystanniam produktiv pererobky sochevytsi. Dovedeno mozhlyvist vykorystannia sochevychnoho boroshna v yakosti zaminnyka osnovnoi miasnoi syrovyny pry vyrobnytstvi miasnykh vyrobiv. Vstanovleno pozytyvnyi vplyv vvedennia sochevychnoho boroshna na aminokyslotnyi sklad hotovykh kovbasnykh vyrobiv. Udoskonaleno retsepturu varenoi kovbasy shliakhom zaminy osnovnoi miasnoi syrovyny (ialovychyny) na sochevychne boroshno. Dovedeno stabilnist orhanoleptychnykh vlastyvostei varenoi kovbasy pry dodavanni sochevychnoho boroshna porivniano zi zrazkom, vyroblenym za tradytsiinoiu tekhnolohiieiu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11158 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кузьменко О. М..pdf | 1,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.