Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11159
Назва: | Обґрунтування технології виробництва комбінованих м’ясорослинних консервів |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kombinovanykh miasoroslynnykh konserviv |
Автори: | Лановенко, Альона Вікторівна Lanovenko, Alona Viktorivna |
Ключові слова: | комбіновані м’ясорослинні консерви kombinovani miasoroslynni konservy крупа перлова krupa perlova свинина svynyna яловичана yalovychana курятина kuriatyna |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Лановенко А. В. Обґрунтування технології виробництва комбінованих м’ясорослинних консервів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Лановенко Альона Вікторівна ; наук. керівник Сова Наталія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 89 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11159 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження – технологія виробництва комбінованих м’ясорослинних консервів. Метою роботи є розробка рецептури комбінованих м’ясорослинних консервів. Виробництво комбінованих м’ясорослинних консервів є дуже актуальним в умовах воєнного стану в Україні як для споживання військовослужбовцями у польових умовах, так і звичайними споживачами, особливо при проблемах з постачанням електроенергії. У роботі досліджено асортимент м’ясорослинних консервів, представлених на ринку України. Розроблені рецептури комбінованих м’ясорослинних консервів на основі крупи перлової з додаванням м’ясної сировини, такої як яловичина, свинина, курятина та індичатина. Проведено органолептичний аналіз виготовлених зразків та досліджено їх склад. Розраховано поживну цінність отриманих зразків комбінованих м’ясорослинних консервів. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva kombinovanykh miasoroslynnykh konserviv. Metoiu roboty ye rozrobka retseptury kombinovanykh miasoroslynnykh konserviv. Vyrobnytstvo kombinovanykh miasoroslynnykh konserviv ye duzhe aktualnym v umovakh voiennoho stanu v Ukraini yak dlia spozhyvannia viiskovosluzhbovtsiamy u polovykh umovakh, tak i zvychainymy spozhyvachamy, osoblyvo pry problemakh z postachanniam elektroenerhii. U roboti doslidzheno asortyment miasoroslynnykh konserviv, predstavlenykh na rynku Ukrainy. Rozrobleni retseptury kombinovanykh miasoroslynnykh konserviv na osnovi krupy perlovoi z dodavanniam miasnoi syrovyny, takoi yak yalovychyna, svynyna, kuriatyna ta indychatyna. Provedeno orhanoleptychnyi analiz vyhotovlenykh zrazkiv ta doslidzheno yikh sklad. Rozrakhovano pozhyvnu tsinnist otrymanykh zrazkiv kombinovanykh miasoroslynnykh konserviv. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11159 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лановенко А. В..pdf | 2,22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.