Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11164
Назва: Обґрунтування технологічного процесу переробки вторинних ресурсів борошномельного виробництва
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu pererobky vtorynnykh resursiv boroshnomelnoho vyrobnytstva
Автори: Махновець, Вікторія Геннадіївна
Makhnovets, Viktoriia Hennadiivna
Ключові слова: пшениця
pshenytsia
зернопереробна промисловість
zernopererobna promyslovist
борошномельне виробництв
boroshnomelne vyrobnytstv
відходи
vidkhody
висівки
vysivky
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Махновець В. Г. Обґрунтування технологічного процесу переробки вторинних ресурсів борошномельного виробництва : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Махновець Вікторія Геннадіївна ; наук. керівник Кошулько Віталій ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 64 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11164
Короткий огляд (реферат): Метою досліджень є аналіз та обґрунтування технологічних рішень з переробки вторинних ресурсів борошномельного (зернопереробного) виробництва. Об’єктом дослідження є процес переробки (утилізації) відходів борошномельного (зернопереробного) виробництва для різних технологічних потреб галузі харчових виробництв. Предметом дослідження виступає процес обґрунтування параметрів та технологічних схем переробки відходів борошномельного (зернопереробного) виробництва. Metoiu doslidzhen ye analiz ta obgruntuvannia tekhnolohichnykh rishen z pererobky vtorynnykh resursiv boroshnomelnoho (zernopererobnoho) vyrobnytstva. Obiektom doslidzhennia ye protses pererobky (utylizatsii) vidkhodiv boroshnomelnoho (zernopererobnoho) vyrobnytstva dlia riznykh tekhnolohichnykh potreb haluzi kharchovykh vyrobnytstv. Predmetom doslidzhennia vystupaie protses obgruntuvannia parametriv ta tekhnolohichnykh skhem pererobky vidkhodiv boroshnomelnoho (zernopererobnoho) vyrobnytstva.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11164
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Махновець В. Г..pdf1,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.