Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11164
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМахновець, Вікторія Геннадіївна-
dc.contributor.authorMakhnovets, Viktoriia Hennadiivna-
dc.date.accessioned2025-02-21T09:20:58Z-
dc.date.available2025-02-21T09:20:58Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМахновець В. Г. Обґрунтування технологічного процесу переробки вторинних ресурсів борошномельного виробництва : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Махновець Вікторія Геннадіївна ; наук. керівник Кошулько Віталій ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 64 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11164uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11164-
dc.description.abstractМетою досліджень є аналіз та обґрунтування технологічних рішень з переробки вторинних ресурсів борошномельного (зернопереробного) виробництва. Об’єктом дослідження є процес переробки (утилізації) відходів борошномельного (зернопереробного) виробництва для різних технологічних потреб галузі харчових виробництв. Предметом дослідження виступає процес обґрунтування параметрів та технологічних схем переробки відходів борошномельного (зернопереробного) виробництва. Metoiu doslidzhen ye analiz ta obgruntuvannia tekhnolohichnykh rishen z pererobky vtorynnykh resursiv boroshnomelnoho (zernopererobnoho) vyrobnytstva. Obiektom doslidzhennia ye protses pererobky (utylizatsii) vidkhodiv boroshnomelnoho (zernopererobnoho) vyrobnytstva dlia riznykh tekhnolohichnykh potreb haluzi kharchovykh vyrobnytstv. Predmetom doslidzhennia vystupaie protses obgruntuvannia parametriv ta tekhnolohichnykh skhem pererobky vidkhodiv boroshnomelnoho (zernopererobnoho) vyrobnytstva.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпшеницяuk
dc.subjectpshenytsiauk
dc.subjectзернопереробна промисловістьuk
dc.subjectzernopererobna promyslovistuk
dc.subjectборошномельне виробництвuk
dc.subjectboroshnomelne vyrobnytstvuk
dc.subjectвідходиuk
dc.subjectvidkhodyuk
dc.subjectвисівкиuk
dc.subjectvysivkyuk
dc.titleОбґрунтування технологічного процесу переробки вторинних ресурсів борошномельного виробництваuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu pererobky vtorynnykh resursiv boroshnomelnoho vyrobnytstvauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Махновець В. Г..pdf1,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.