Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11757
Назва: | Виробниче випробування новорайонованих сортів пшениці озимої в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «АГРОМАГ» Новомосковського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Vyrobnyche vyprobuvannia novoraionovanykh sortiv pshenytsi ozymoi v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «AHROMAH» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Ібрагімов, Аміран Камілевич Ibrahimov, Amiran Kamilevych |
Ключові слова: | пшениця озима pshenytsia ozyma сорт sort врожайність vrozhainist фотосинтетична активністьякість зерна fotosyntetychna aktyvnistiakist zerna зернова культура zernova kultura |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Ібрагімов А. К. Виробниче випробування новорайонованих сортів пшениці озимої в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «АГРОМАГ» Новомосковського району Дніпропетровської області: пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 201 Агрономія / Ібрагімов Аміран Камілевич ; наук. Керівник Назаренко Микола ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Агрономічний факультет, Кафедра селекції і насінництва – Дніпро, 2024. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11757 |
Короткий огляд (реферат): | Показано особливості впливу сортової компоненти на формування врожайності, її компонентів та технологічної якості зерна пшениці озимої (Triticum aestivum L.). Pokazano osoblyvosti vplyvu sortovoi komponenty na formuvannia vrozhainosti, yii komponentiv ta tekhnolohichnoi yakosti zerna pshenytsi ozymoi (Triticum aestivum L.). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11757 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра селекції і насінництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ібрагімов А. К..pdf | 816,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.