Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11772
Назва: Виробниче випробування нових сортів пшениці озимої в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «АГРОСІЛЬПРОМ» Новомосковського району Дніпропетровської області
Інші назви: Vyrobnyche vyprobuvannia novykh sortiv pshenytsi ozymoi v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «AHROSILPROM» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Новиков, Олександр Анатолійович
Novykov, Oleksandr Anatoliiovych
Ключові слова: пшениця озима
pshenytsia ozyma
сорт
sort
врожайність
vrozhainist
фотосинтетична активність
fotosyntetychna aktyvnist
якість зерна
yakist zerna
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Новиков О. А. Виробниче випробування нових сортів пшениці озимої в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «АГРОСІЛЬПРОМ» Новомосковського району Дніпропетровської області: пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 201 Агрономія / Новиков Олександр Анатолійович ; наук. Керівник Назаренко Микола ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Агрономічний факультет, Кафедра селекції і насінництва – Дніпро, 2024. – 66 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11772
Короткий огляд (реферат): Показано особливості впливу сортової компоненти на формування врожайності, її компонентів та технологічної якості зерна пшениці озимої (Triticum aestivum L.). Pokazano osoblyvosti vplyvu sortovoi komponenty na formuvannia vrozhainosti, yii komponentiv ta tekhnolohichnoi yakosti zerna pshenytsi ozymoi (Triticum aestivum L.).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11772
Розташовується у зібраннях:Кафедра селекції і насінництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Новиков О. А..pdf818,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.