Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11978
Назва: | Підвищення якості виконання технологічного процесу машинного доїння |
Інші назви: | Pidvyshchennia yakosti vykonannia tekhnolohichnoho protsesu mashynnoho doinnia |
Автори: | Алієв, Ельчин Бахтияр огли Aliiev, Elchyn |
Ключові слова: | доїльне обладнання doilne obladnannia техніко-технологічні параметри tekhniko-tekhnolohichni parametry машинне доїння mashynne doinnia молочна галузь України y molochna haluz Ukrain лінійні доїльні установки liniini doilni ustanovky |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Інститут механізації тваринництва НААН України |
Бібліографічний опис: | Шевченко І. А. Підвищення якості виконання технологічного процесу машинного доїння / І. А. Шевченко, Е. Б. Алієв // Механізація, екологізація та конвертація біосировини в тваринництві: зб. наук. праць / Ін-т мех. тваринництва НААН. – Запоріжжя, 2012. – Вип. 1(9). – С. 3-9.Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11978 |
Короткий огляд (реферат): | Викладена проблема сервісного обслуговування молочно-доїльного обладнання. Запропоновано принципи нової стратегії техніко-технологічного моніторингу молочно-доїльного обладнання. Розроблено комплект устаткування виробничого контролю техніко-технологічних параметрів молочно-доїльного обладнання, що відповідає вимогам ISO 6690. Vykladena problema servisnoho obsluhovuvannia molochno-doilnoho obladnannia. Zaproponovano pryntsypy novoi stratehii tekhniko-tekhnolohichnoho monitorynhu molochno-doilnoho obladnannia. Rozrobleno komplekt ustatkuvannia vyrobnychoho kontroliu tekhniko-tekhnolohichnykh parametriv molochno-doilnoho obladnannia, shcho vidpovidaie vymoham ISO 6690. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11978 |
ISSN: | 2075-1591 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
stat_3.pdf | 700,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.