Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11986
Назва: | Результати експериментальних досліджень вакуумної системи молочно-доїльного обладнання |
Інші назви: | Rezultaty eksperymentalnykh doslidzhen vakuumnoi systemy molochno-doilnoho obladnannia |
Автори: | Алієв, Ельчин Бахтияр огли Aliiev, Elchyn |
Ключові слова: | техніко-технологічні параметри tekhnolohichni parametry вакуумна система vakuumna systema молочно-доїльне обладнення molochno-doilne obladnennia робочий вакуум robochyi vakuum частота пульсацій chastota pulsatsii сила натягу дійної гуми syla natiahu diinoi humy |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Таврійський державний агротехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Алієв Е. Б. Результати експериментальних досліджень вакуумної системи молочно-доїльного обладнання / Е. Б. Алієв // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь: ТДАТУ, 2012. – Вип. 2, т. 2. – С. 108-115. Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11986 |
Короткий огляд (реферат): | Наведені результати експериментальних досліджень зміни техніко-технологічних параметрів вакуумної системи молочно-доїльного обладнання, а саме величини робочого вакууму, частоти пульсацій, співвідношення тактів пульсацій і сили натягу дійкової гуми в залежності від тривалості експлуатації. Navedeni rezultaty eksperymentalnykh doslidzhen zminy tekhniko-tekhnolohichnykh parametriv vakuumnoi systemy molochno-doilnoho obladnannia, a same velychyny robochoho vakuumu, chastoty pulsatsii, spivvidnoshennia taktiv pulsatsii i syly natiahu diikovoi humy v zalezhnosti vid tryvalosti ekspluatatsii. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11986 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
stat_7.pdf | 197,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.