Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11990
Назва: | Підвищення якості технічного обслуговування молочно-доїльного обладнання |
Інші назви: | Pidvyshchennia yakosti tekhnichnoho obsluhovuvannia molochno-doilnoho obladnannia |
Автори: | Алієв, Ельчин Бахтияр огли Aliiev, Elchyn |
Ключові слова: | техніко-технологічні параметри tekhniko-tekhnolohichni parametry доїльна установка doilna ustanovka якість технічного обслуговування yakist tekhnichnoho obsluhovuvannia молочно-доїльне обладнання molochno-doilne obladnannia |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого |
Бібліографічний опис: | Шевченко І. А. Підвищення якості технічного обслуговування молочно-доїльного обладнання / І. А. Шевченко, Е. Б. Алієв, В. О. Дриго, Б. Т. Потеруха // Техніка і технології АПК. – УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого, 2012. – № 12 (39). – С. 37-40. Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11990 |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто проблему сервісного обслуговування молочно-доїльного обладнання. Запропоновано принципи нової стратегії техніко-технологічного моніторингу молочно-доїльного обладнання. Розроблено комплект устаткування виробничого контролю техніко-технологічних параметрів молочно-доїльного обладнання, що відповідає вимогам ISO 6690. Rozghlianuto problemu servisnoho obsluhovuvannia molochno-doilnoho obladnannia. Zaproponovano pryntsypy novoi stratehii tekhniko-tekhnolohichnoho monitorynhu molochno-doilnoho obladnannia. Rozrobleno komplekt ustatkuvannia vyrobnychoho kontroliu tekhniko-tekhnolohichnykh parametriv molochno-doilnoho obladnannia, shcho vidpovidaie vymoham ISO 6690. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11990 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
stat_9.pdf | 601,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.