Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12024
Назва: Вплив біологічно активної кормової добавки «ВітаГум» на молочну продуктивність кіз
Інші назви: Vplyv biolohichno aktyvnoi kormovoi dobavky «VitaHum» na molochnu produktyvnist kiz
Автори: Кузьменко, О. А.
Kuzmenko, O. A.
Титарьова, О. М.
Tytarova, O. M.
Горчанок, Анна Володимирівна
Horchanok, Anna
Horchanok, A.
Horchanok, A. V.
Gorchanok, A. V.
Ключові слова: раціон
ration
молочна продуктивність
milk productivity
кози
goats
біологічно активна речовина
biologically active substance
кормова добавка
feed additive
Дата публікації: жов-2024
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Кузьменко О. А. Вплив біологічно активної кормової добавки «ВітаГум» на молочну продуктивність кіз / О. А. Кузьменко, О. М. Титарьова, А. В. Горчанок // Аграрна освіта та наука : досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. ( Біла Церква, 3 жовт. 2024 р. ) / Білоцерківський НАУ. – Біла Церква, 2024. – С. 67-70. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12024.
Короткий огляд (реферат): Проведеними дослідженнями встановлено, що додавання до основного раціону козам біологічно активної добавки «ВітаГум» сприяє підвищенню молочної продуктивності. Економічна ефективність виробництва козиного молока певною мірою залежить від породи та раціону годівлі. The conducted studies established that addition to the basic diet of goats biologically active supplement "VitaGum" helps to increase milk productivity. The economic efficiency of goat milk production depends to some extent on the breed and feeding ration.
Опис: Горчанок Анна Володимирівна https://orcid.org/0000-0003-0103-1477
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12024
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
33_2024_Горчанок_А.В..pdf944,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.