Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12107
Назва: | Удосконалення елементів технології вирощування жита озимого в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Хілс-Україна» Синельниківського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Udoskonalennia elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia zhyta ozymoho v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Khils-Ukraina» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Панащенко, Марина Геннадіївна Panashchenko, Maryna |
Ключові слова: | мікроелементи mikroelementy мікродобрива mikrodobryva жито озиме zhyto ozyme урожайність urozhainist економіка ekonomika охорона праці okhorona pratsi |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Панащенко М. Г. Удосконалення елементів технології вирощування жита озимого в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Хілс-Україна» Синельниківського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Магістер» : 201, Агрономія / Марина Геннадіївна Панащенко ; наук. кер. Наталія Ноздріна ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т. Агрономічний факультет, Кафедра рослинництва . – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12107 |
Короткий огляд (реферат): | Мета і завдання дослідження: встановити вплив мікроелементів на ріст і розвиток жита та формування урожаю і економічної ефективності його вирощування.Meta i zavdannia doslidzhennia: vstanovyty vplyv mikroelementiv na rist i rozvytok zhyta ta formuvannia urozhaiu i ekonomichnoi efektyvnosti yoho vyroshchuvannia. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12107 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра рослинництва . Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Панащенко М. Г..pdf | 1,53 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.