Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12178
Назва: | Вплив нутрицевтиків на фізіологічну адаптацію молочних корів до теплового стресу |
Інші назви: | Vplyv nutrytsevtykiv na fiziolohichnu adaptatsiiu molochnykh koriv do teplovoho stresu |
Автори: | Дочкін, Дмитро Олексійович Dochkin, Dmytro Oleksiiovych |
Ключові слова: | молочна худоба dairy cattle тепловий стрес heat stress нутрицевтики nutraceuticals антиоксиданти antioxidants адаптація adaptation |
Дата публікації: | чер-2025 |
Видавництво: | ГО «Молодіжна наукова ліга» ; ТОВ «УКРЛОГОС Груп» |
Бібліографічний опис: | Дочкін Д. О. Вплив нутрицевтиків на фізіологічну адаптацію молочних корів до теплового стресу / Д. О. Дочкін ; наук. керівник Милостивий Р. В. // Теоретичне та практичне застосування результатів сучасної науки : матеріали IХ Міжнар. студентської наук. конф. ( Умань, 13 черв. 2025 р. ) / ГО «Молодіжна наукова ліга». – Вінниця : ТОВ «УКРЛОГОС Груп», 2025. – С. 353-354. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12178. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі проаналізовано вплив нутрицевтиків на адаптацію молочних корів до теплового стресу. Розглянуто сучасні підходи, що включають застосування антиоксидантів, рослинних екстрактів, гуанідинооцтової кислоти та адаптивного менеджменту годівлі. The study analyzes the impact of nutraceuticals on dairy cows' adaptation to heat stress. Current approaches including antioxidants, plant extracts, guanidinoacetic acid, and adaptive feeding management are discussed. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://archive.liga.science/index.php/conference-proceedings/issue/view/inter-13.06.2025/137 https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12178 |
ISBN: | 978-617-8312-64-0 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дочкін_тези_С.353.pdf | 770,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.