Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12178
Назва: Вплив нутрицевтиків на фізіологічну адаптацію молочних корів до теплового стресу
Інші назви: Vplyv nutrytsevtykiv na fiziolohichnu adaptatsiiu molochnykh koriv do teplovoho stresu
Автори: Дочкін, Дмитро Олексійович
Dochkin, Dmytro Oleksiiovych
Ключові слова: молочна худоба
dairy cattle
тепловий стрес
heat stress
нутрицевтики
nutraceuticals
антиоксиданти
antioxidants
адаптація
adaptation
Дата публікації: чер-2025
Видавництво: ГО «Молодіжна наукова ліга» ; ТОВ «УКРЛОГОС Груп»
Бібліографічний опис: Дочкін Д. О. Вплив нутрицевтиків на фізіологічну адаптацію молочних корів до теплового стресу / Д. О. Дочкін ; наук. керівник Милостивий Р. В. // Теоретичне та практичне застосування результатів сучасної науки : матеріали IХ Міжнар. студентської наук. конф. ( Умань, 13 черв. 2025 р. ) / ГО «Молодіжна наукова ліга». – Вінниця : ТОВ «УКРЛОГОС Груп», 2025. – С. 353-354. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12178.
Короткий огляд (реферат): У роботі проаналізовано вплив нутрицевтиків на адаптацію молочних корів до теплового стресу. Розглянуто сучасні підходи, що включають застосування антиоксидантів, рослинних екстрактів, гуанідинооцтової кислоти та адаптивного менеджменту годівлі. The study analyzes the impact of nutraceuticals on dairy cows' adaptation to heat stress. Current approaches including antioxidants, plant extracts, guanidinoacetic acid, and adaptive feeding management are discussed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://archive.liga.science/index.php/conference-proceedings/issue/view/inter-13.06.2025/137
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12178
ISBN: 978-617-8312-64-0
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дочкін_тези_С.353.pdf770,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.