Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1231
Назва: | Вплив плазмохімічно активованої води на якість хліба із диспергованого зерна пшениці |
Інші назви: | Influence of plasma-chemically activated water on the quality of bread from dispersed wheat grain |
Автори: | Миколенко, Світлана Юріївна Mykolenko, Svitlana Щербаков, Сергій Романович Shcherbakov, Sergey |
Ключові слова: | хліб bread плазмохімічно активована вода plasma-chemically activated water, диспергована зернова маса, dispersed grains пшениця wheat якість quality споживчі характеристики consumer characteristics |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Національний університет харчових технологій, Об’єднання УКРХЛІБПРОМ, Асоціація УКРКОНДПРОМ |
Бібліографічний опис: | Миколенко С. Ю. Вплив плазмохімічно активованої води на якість хліба із диспергованого зерна пшениці/ С. Ю. Миколенко, С. Р. Щербаков // Матер. міжнар. наук.-практ. конф. «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» (м. Київ - 13 вересня 2017 р.).- Київ. - 2017.- С. 38-42 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1231 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії, розділи монографій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вплив плазмохімічно.pdf | 327,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.