Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12323
Назва: | Обґрунтування технології виробництва напою шоколадного збагаченого білками зерна сочевиці |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva napoiu shokoladnoho zbahachenoho bilkamy zerna sochevytsi |
Автори: | Анданченко, Поліна Михайлівна Andanchenko, Polina Mykhailivna |
Ключові слова: | збагачені напої zbahacheni napoi сочевиця sochevytsia вітаміни vitaminy білковий компонент bilkovyi komponent здорове харчування zdorove kharchuvannia |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Анданченко П. М. Обґрунтування технології виробництва напою шоколадного збагаченого білками зерна сочевиці: пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анданченко Поліна Михайлівна; наук. керівник Півоваров Олександр; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 56 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12323 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження – технологія виробництва збагаченого напою на основі зерна сочевиці. Предмет дослідження – зв’язок технологічних параметрів процесу з якісними показниками отриманого продукту. Метою роботи є розробка технології напою на основі зерна сочевиці, збагаченого білками, амінокислотами, мінеральними речовинами, вітамінами та харчовими волокнами, що заповнюють дефіцит харчових речовин у раціоні та сприяють при щоденному вживанні усуненню дефіциту білкових речовин. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva zbahachenoho napoiu na osnovi zerna sochevytsi. Predmet doslidzhennia – zviazok tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy otrymanoho produktu. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii napoiu na osnovi zerna sochevytsi, zbahachenoho bilkamy, aminokyslotamy, mineralnymy rechovynamy, vitaminamy ta kharchovymy voloknamy, shcho zapovniuiut defitsyt kharchovykh rechovyn u ratsion ta spryiaiut pry shchodennomu vzhyvanni usunenniu defitsytu bilkovykh rechovyn. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12323 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Анданченко П. М..pdf | 1,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.