Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12328
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білий, Іван Андрійович | - |
dc.contributor.author | Bilyi, Ivan Andriiovych | - |
dc.date.accessioned | 2025-08-26T09:39:21Z | - |
dc.date.available | 2025-08-26T09:39:21Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Білий І. А. Проєкт цеху з виробництва виробів ковбасних варених : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Білий Іван Андрійович; наук. керівник Тертишний Олег ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 71 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12328 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12328 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – процес виробництва варених ковбасних виробів у м’ясопереробному підприємстві. Предмет дослідження – технологічне проєктування цеху з виробництва варених ковбас, включаючи підбір обладнання, організацію виробничих потоків, розрахунок потужності, забезпечення санітарних вимог та економічне обґрунтування проєкту. Метою даної кваліфікаційної роботи є розробка проєкту цеху з виробництва варених ковбасних виробів з урахуванням сучасних технологічних, санітарно-гігієнічних та економічних вимог, що забезпечують ефективність, безпечність та якість продукції. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva varenykh kovbasnykh vyrobiv u miasopererobnomu pidpryiemstvi. Predmet doslidzhennia – tekhnolohichne proiektuvannia tsekhu z vyrobnytstva varenykh kovbas, vkliuchaiuchy pidbir obladnannia, orhanizatsiiu vyrobnychykh potokiv, rozrakhunok potuzhnosti, zabezpechennia sanitarnykh vymoh ta ekonomichne obgruntuvannia proiektu. Metoiu danoi kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka proiektu tsekhu z vyrobnytstva varenykh kovbasnykh vyrobiv z urakhuvanniam suchasnykh tekhnolohichnykh, sanitarno-hihiienichnykh ta ekonomichnykh vymoh, shcho zabezpechuiut efektyvnist, bezpechnist ta yakist produktsii. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | технологічне проєктування | uk |
dc.subject | tekhnolohichne proiektuvannia | uk |
dc.subject | варені ковбаси | uk |
dc.subject | vareni kovbasy | uk |
dc.subject | м’ясопереробка | uk |
dc.subject | miasopererobka | uk |
dc.subject | харчова промисловість | uk |
dc.subject | kharchova promyslovist | uk |
dc.subject | проєкт цеху | uk |
dc.subject | proiekt tsekhu | uk |
dc.title | Проєкт цеху з виробництва виробів ковбасних варених | uk |
dc.title.alternative | Proiekt tsekhu z vyrobnytstva vyrobiv kovbasnykh varenykh | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Білий І. А..pdf | 1,34 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.