Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12328
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБілий, Іван Андрійович-
dc.contributor.authorBilyi, Ivan Andriiovych-
dc.date.accessioned2025-08-26T09:39:21Z-
dc.date.available2025-08-26T09:39:21Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБілий І. А. Проєкт цеху з виробництва виробів ковбасних варених : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Білий Іван Андрійович; наук. керівник Тертишний Олег ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 71 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12328uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12328-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – процес виробництва варених ковбасних виробів у м’ясопереробному підприємстві. Предмет дослідження – технологічне проєктування цеху з виробництва варених ковбас, включаючи підбір обладнання, організацію виробничих потоків, розрахунок потужності, забезпечення санітарних вимог та економічне обґрунтування проєкту. Метою даної кваліфікаційної роботи є розробка проєкту цеху з виробництва варених ковбасних виробів з урахуванням сучасних технологічних, санітарно-гігієнічних та економічних вимог, що забезпечують ефективність, безпечність та якість продукції. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva varenykh kovbasnykh vyrobiv u miasopererobnomu pidpryiemstvi. Predmet doslidzhennia – tekhnolohichne proiektuvannia tsekhu z vyrobnytstva varenykh kovbas, vkliuchaiuchy pidbir obladnannia, orhanizatsiiu vyrobnychykh potokiv, rozrakhunok potuzhnosti, zabezpechennia sanitarnykh vymoh ta ekonomichne obgruntuvannia proiektu. Metoiu danoi kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka proiektu tsekhu z vyrobnytstva varenykh kovbasnykh vyrobiv z urakhuvanniam suchasnykh tekhnolohichnykh, sanitarno-hihiienichnykh ta ekonomichnykh vymoh, shcho zabezpechuiut efektyvnist, bezpechnist ta yakist produktsii.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectтехнологічне проєктуванняuk
dc.subjecttekhnolohichne proiektuvanniauk
dc.subjectварені ковбасиuk
dc.subjectvareni kovbasyuk
dc.subjectм’ясопереробкаuk
dc.subjectmiasopererobkauk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectkharchova promyslovistuk
dc.subjectпроєкт цехуuk
dc.subjectproiekt tsekhuuk
dc.titleПроєкт цеху з виробництва виробів ковбасних варенихuk
dc.title.alternativeProiekt tsekhu z vyrobnytstva vyrobiv kovbasnykh varenykhuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Білий І. А..pdf1,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.