Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12334
Назва: Обґрунтування технології виробництва пива на основі безглютенової зернової сировини
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pyva na osnovi bezghliutenovoi zernovoi syrovyny
Автори: Ганзій, Микита Романович
Hanzii, Mykyta Romanovych
Ключові слова: технології виробництва пива
tekhnolohii vyrobnytstva pyva
безглютенова зернова сировина
bezghliutenova zernova syrovyna
гречаний солод
hrechanyi solod
безглютенове пиво
bezghliutenove pyvo
невідкритий ринок
nevidkrytyi rynok
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Ганзій М. Р. Обґрунтування технології виробництва пива на основі безглютенової зернової сировини : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ганзій Микита Романович; наук. керівник Ковальова Олена; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 80 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12334
Короткий огляд (реферат): Метою цієї роботи було розроблення та оптимізація технології виготовлення безглютенового пива на основі гречаного солоду. Об’єктом дослідження – технологічний процес виробництва безглютенового пива. Предмет дослідження – гречаний солод і його властивості в процесі затирання, бродіння та доброджування пива. З метою забезпечення безглютеновими напоями населення, розвивається виробництво безглютенових алкогольних напоїв. Проводиться робота з розробки та впровадження нових видів безглютенових напоїв. Цей напрямок є перспективним, оскільки відкриває новий ринок оздоровчих товарів. Невідомість ринку відкриває великі можливості для реалізації такого виду товарів. Metoiu tsiiei roboty bulo rozroblennia ta optymizatsiia tekhnolohii vyhotovlennia bezghliutenovoho pyva na osnovi hrechanoho solodu. Obiektom doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva bezghliutenovoho pyva. Predmet doslidzhennia – hrechanyi solod i yoho vlastyvosti v protsesi zatyrannia, brodinnia ta dobrodzhuvannia pyva. Z metoiu zabezpechennia bezghliutenovymy napoiamy naselennia, rozvyvaietsia vyrobnytstvo bezghliutenovykh alkoholnykh napoiv. Provodytsia robota z rozrobky ta vprovadzhennia novykh vydiv bezghliutenovykh napoiv. Tsei napriamok ye perspektyvnym, oskilky vidkryvaie novyi rynok ozdorovchykh tovariv. Nevidomist rynku vidkryvaie velyki mozhlyvosti dlia realizatsii takoho vydu tovariv.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12334
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ганзій М. Р..pdf2,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.