Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12348
Назва: | Обґрунтування технології виробництва пшеничних пластівців готових до споживання |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pshenychnykh plastivtsiv hotovykh do spozhyvannia |
Автори: | Іваницька, Олександра Миколаївна Ivanytska, Oleksandra Mykolaivna |
Ключові слова: | інфрачервоне випромінювання infrachervone vyprominiuvannia пшениця pshenytsia крупа krupa пластівці plastivtsi дорове харчування zdorove kharchuvannia |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Іваницька О. М. Обґрунтування технології виробництва пшеничних пластівців готових до споживання : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Іваницька Олександра Миколаївна; наук. керівник Кошулько Віталій; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 67 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12348 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження – технології пшеничних пластівців, готових до вживання з підвищеними функціонально-технологічними властивостями. Предмет дослідження – зв’язок технологічних властивостей пшеничної крупи та технологічних параметрів процесу з якісними показниками пшеничних пластівців. Метою роботи є обґрунтування технології пшеничних пластівців, готових до вживання з підвищеними функціонально-технологічними властивостями. У суспільстві гостро стоїть проблема здорового харчування. У зв’язку зі зростаючою динамікою життя актуальне питання створення нових продуктів з підвищеною біологічною та фізіологічною цінністю, а також дозволяють економити час. Таким продуктом є пластівці із цільного зерна пшениці, готові до вживання, здатні скласти основу повноцінного раціону за малих витрат часу. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohii pshenychnykh plastivtsiv, hotovykh do vzhyvannia z pidvyshchenymy funktsionalno-tekhnolohichnymy vlastyvostiamy. Predmet doslidzhennia – zviazok tekhnolohichnykh vlastyvostei pshenychnoi krupy ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy pshenychnykh plastivtsiv. Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii pshenychnykh plastivtsiv, hotovykh do vzhyvannia z pidvyshchenymy funktsionalno-tekhnolohichnymy vlastyvostiamy. U suspilstvi hostro stoit problema zdorovoho kharchuvannia. U zviazku zi zrostaiuchoiu dynamikoiu zhyttia aktualne pytannia stvorennia novykh produktiv z pidvyshchenoiu biolohichnoiu ta fiziolohichnoiu tsinnistiu, a takozh dozvoliaiut ekonomyty chas. Takym produktom ye plastivtsi iz tsilnoho zerna pshenytsi, hotovi do vzhyvannia, zdatni sklasty osnovu povnotsinnoho ratsionu za malykh vytrat chasu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12348 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Іваницька О. М..pdf | 1,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.