Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12423
Назва: | Ефективність відтворення стада свиней у товаристві з обмеженою відповідальністю «Селлар» Криворізького району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Efektyvnist vidtvorennia stada svynei u tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Sellar» Kryvorizkoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Гончаров, Антон Юрійович Honcharov, Anton Yuriiovych |
Ключові слова: | осіменіння insemination кнур boar відтворення reproduction спермопродукція semen quality |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Гончаров А. Ю. Ефективність відтворення стада свиней у товаристві з обмеженою відповідальністю «Селлар» Криворізького району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Гончаров Антон Юрійович ; наук. керівник Іжболдіна О. О. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2025. – 60 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12423. |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглянуто особливості відтворення свинопоголів’я, зокрема фактори, що впливають на якість спермопродукції кнурів. Проаналізовано та порівняно два методи штучного осіменіння свиноматок. Окрему увагу приділено економічним аспектам виробництва — проведено розрахунки витрат, доходів і рівня рентабельності виробництва свинини. The study examines the reproductive performance of the pig herd, with a particular focus on factors affecting boar semen quality. Two methods of artificial insemination in sows were analyzed and compared. Special attention was given to the economic aspects of pork production, including calculations of costs, income, and profitability. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12423 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гончаров А. Ю..pdf | 1,02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.