Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12481
Назва: Удосконалення методики калібровки даних дистанційного зондування Землі для оцінки вологозабезпеченості пшениці озимої в умовах Дніпропетровської області
Інші назви: Udoskonalennia metodyky kalibrovky danykh dystantsiinoho zonduvannia Zemli dlia otsinky volohozabezpechenosti pshenytsi ozymoi v umovakh Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Хмельниченко, Надія Володимирівна
Khmelnychenko, Nadiia
Ключові слова: ДЗЗ
DZZ
індекс ґрунтової вологи
indeks gruntovoi volohy
калібровка
kalibrovka
запаси вологи
zapasy volohy
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Хмельниченко Н. В. Удосконалення методики калібровки даних дистанційного зондування Землі для оцінки вологозабезпеченості пшениці озимої в умовах Дніпропетровської області : Пояснювальна записка до дипломної роботи ступінь вищої освіти «Бакалавр» : 192, "Будівництво та цивільна інженерія" / Надія Володимирівна Хмельниченко ; наук. кер. Володимир Васильович Коваленко ; Дніпровський державний аграрно-економічний університет. Факультет водогосподарської інженерії та екології, Каф. водогосподарської інженерії. – Дніпро, 2025. – 80 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12481
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження - удосконалення методики калібровки даних дистанційного зондування Землі для оцінки вологозабезпеченості пшениці озимої в умовах Дніпропетровської області. Meta doslidzhennia - udoskonalennia metodyky kalibrovky danykh dystantsiinoho zonduvannia Zemli dlia otsinky volohozabezpechenosti pshenytsi ozymoi v umovakh Dnipropetrovskoi oblasti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12481
Розташовується у зібраннях:Кафедра водогосподарської інженерії. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf5,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.