Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12593
Назва: Удосконалення процесу приготування комбікорму на свинофермі з удосконаленням подрібнювача зерна
Інші назви: Udoskonalennia protsesu pryhotuvannia kombikormu na svynofermi z udoskonalenniam podribniuvacha zerna
Автори: Палієнко, Володимир Володимирович
Paliienko, Volodymyr Volodymyrovych
Ключові слова: свинарство
svynarstvo
комбікорм
kombikorm
рецепт
retsept
комбікормовий завод
kombikormovyi zavod
молоток
molotok
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Палієнко В. В. Удосконалення процесу приготування комбікорму на свинофермі з удосконаленням подрібнювача зерна : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр»: 208 «Агроінженерія» / Палієнко Володимир Володимирович; наук. керівник Івлєв Віталій; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра інжинірингу технічних систем. – Дніпро, 2025. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12593
Короткий огляд (реферат): Наш дипломний проєкт спрямований на те, щоб вирішити одразу кілька проблем: удосконалити зерновий подрібнювач та підлаштувати під нього всю лінію приготування комбікорму. Ми залишаємося в межах того обладнання, яке фермер може поставити у звичайному кормоцеху, але змінюємо «серце» процесу - робочу камеру та систему подавання зерна. Завдяки продуманому розташуванню ножів і зміні кута атаки зерна частинки ламаються швидше й під однаковим кутом, тож помел виходить стабільно дрібнозернистим без зайвого пилу. Nash dyplomnyi proiekt spriamovanyi na te, shchob vyrishyty odrazu kilka problem: udoskonalyty zernovyi podribniuvach ta pidlashtuvaty pid noho vsiu liniiu pryhotuvannia kombikormu. My zalyshaiemosia v mezhakh toho obladnannia, yake fermer mozhe postavyty u zvychainomu kormotsekhu, ale zminiuiemo «sertse» protsesu - robochu kameru ta systemu podavannia zerna. Zavdiaky produmanomu roztashuvanniu nozhiv i zmini kuta ataky zerna chastynky lamaiutsia shvydshe y pid odnakovym kutom, tozh pomel vykhodyt stabilno dribnozernystym bez zaivoho pylu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12593
Розташовується у зібраннях:Кафедра інжинірингу технічних систем. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Палієнко В. В..pdf2,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.