Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12619
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМойса, Роман Юрійович-
dc.contributor.authorMoisa, Roman Yuriiovych-
dc.date.accessioned2025-09-25T07:09:49Z-
dc.date.available2025-09-25T07:09:49Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМойса Р. Ю. Удосконалення технології виробництва овочів сушених : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Мойса Роман Юрійович; наук. керівник Тимчак Дмитро; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 62 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12619uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12619-
dc.description.abstractВ роботі проведено дослідження трьох способів сушіння овочів: конвективний, мікрохвильовий (НВЧ) та комбінований – з використанням обох видів передачі теплоти. Дослідження проводилися у відповідності з ДСТУ та іншими нормативними документами. В якості сировини використовували моркву, буряк, цибулю білу ріпчасту. Доведено можливість та ефективність використання комбінованого методу сушіння для виробництва сушених овочів. Встановлено позитивний вплив комбінованого способу сушіння на час сушіння та збереження корисних речовин, зокрема вітаміну С. Розроблено рекомендації щодо використання комбінованого способу сушіння для отримання сушених овочів високої якості. V roboti provedeno doslidzhennia trokh sposobiv sushinnia ovochiv: konvektyvnyi, mikrokhvylovyi (NVCh) ta kombinovanyi – z vykorystanniam obokh vydiv peredachi teploty. Doslidzhennia provodylysia u vidpovidnosti z DSTU ta inshymy normatyvnymy dokumentamy. V yakosti syrovyny vykorystovuvaly morkvu, buriak, tsybuliu bilu ripchastu. Dovedeno mozhlyvist ta efektyvnist vykorystannia kombinovanoho metodu sushinnia dlia vyrobnytstva sushenykh ovochiv. Vstanovleno pozytyvnyi vplyv kombinovanoho sposobu sushinnia na chas sushinnia ta zberezhennia korysnykh rechovyn, zokrema vitaminu S. Rozrobleno rekomendatsii shchodo vykorystannia kombinovanoho sposobu sushinnia dlia otrymannia sushenykh ovochiv vysokoi yakosti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectсушені овочіuk
dc.subjectsusheni ovochiuk
dc.subjectхарчові концентратиuk
dc.subjectkharchovi kontsentratyuk
dc.subjectморкваuk
dc.subjectmorkvauk
dc.subjectбурякuk
dc.subjectburiakuk
dc.subjectцибуляuk
dc.subjecttsybuliauk
dc.subjectконвективне сушінняuk
dc.subjectkonvektyvne sushinniauk
dc.subjectнадвисокочастотна обробкаuk
dc.subjectnadvysokochastotna obrobkauk
dc.titleУдосконалення технології виробництва овочів сушенихuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva ovochiv sushenykhuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мойса Р. Ю..pdf1,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.