Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12624Full metadata record
| DC Field | Value | Language | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Руднєв, Дмитро Олександрович | - | 
| dc.contributor.author | Rudniev, Dmytro Oleksandrovych | - | 
| dc.date.accessioned | 2025-09-25T08:26:47Z | - | 
| dc.date.available | 2025-09-25T08:26:47Z | - | 
| dc.date.issued | 2025 | - | 
| dc.identifier.citation | Руднєв Д. О. Удосконалення технологічної лінії з підготовки насіння кондитерського соняшнику до переробки : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Руднєв Дмитро Олександрович; наук. керівник Півоваров Олександр; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12624 | uk | 
| dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12624 | - | 
| dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – технологія підготовки насіння соняшнику кондитерського до переробки. Предмет дослідження – зв’язок показників якості насіння соняшнику та технологічних параметрів процесу її підготовки до переробки. Метою роботи є вдосконалення технологічної лінії сепарації насіння кондитерського соняшнику з використанням новітніх агротехнологій та обладнання для підвищення якості продукції, зменшення витрат сировини, енергоспоживання та трудових ресурсів, а також для забезпечення економічної ефективності виробництва. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia pidhotovky nasinnia soniashnyku kondyterskoho do pererobky. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti nasinnia soniashnyku ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu yii pidhotovky do pererobky. Metoiu roboty ye vdoskonalennia tekhnolohichnoi linii separatsii nasinnia kondyterskoho soniashnyku z vykorystanniam novitnikh ahrotekhnolohii ta obladnannia dlia pidvyshchennia yakosti produktsii, zmenshennia vytrat syrovyny, enerhospozhyvannia ta trudovykh resursiv, a takozh dlia zabezpechennia ekonomichnoi efektyvnosti vyrobnytstva. | uk | 
| dc.language.iso | uk | uk | 
| dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk | 
| dc.subject | льон олійний | uk | 
| dc.subject | lon oliinyi | uk | 
| dc.subject | лляна олія | uk | 
| dc.subject | lliana oliia | uk | 
| dc.subject | холодне пресування | uk | 
| dc.subject | kholodne presuvannia | uk | 
| dc.subject | гаряче пресування | uk | 
| dc.subject | hariache presuvannia | uk | 
| dc.subject | екстракція | uk | 
| dc.subject | ekstraktsiia | uk | 
| dc.subject | макуха | uk | 
| dc.subject | makukha | uk | 
| dc.title | Удосконалення технологічної лінії з підготовки насіння кондитерського соняшнику до переробки | uk | 
| dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z pidhotovky nasinnia kondyterskoho soniashnyku do pererobky | uk | 
| dc.type | Other | uk | 
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій.  Бакалаври | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Руднєв Д. О..pdf | 3,33 MB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
