Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12624
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРуднєв, Дмитро Олександрович-
dc.contributor.authorRudniev, Dmytro Oleksandrovych-
dc.date.accessioned2025-09-25T08:26:47Z-
dc.date.available2025-09-25T08:26:47Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationРуднєв Д. О. Удосконалення технологічної лінії з підготовки насіння кондитерського соняшнику до переробки : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Руднєв Дмитро Олександрович; наук. керівник Півоваров Олександр; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 63 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12624uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12624-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – технологія підготовки насіння соняшнику кондитерського до переробки. Предмет дослідження – зв’язок показників якості насіння соняшнику та технологічних параметрів процесу її підготовки до переробки. Метою роботи є вдосконалення технологічної лінії сепарації насіння кондитерського соняшнику з використанням новітніх агротехнологій та обладнання для підвищення якості продукції, зменшення витрат сировини, енергоспоживання та трудових ресурсів, а також для забезпечення економічної ефективності виробництва. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia pidhotovky nasinnia soniashnyku kondyterskoho do pererobky. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti nasinnia soniashnyku ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu yii pidhotovky do pererobky. Metoiu roboty ye vdoskonalennia tekhnolohichnoi linii separatsii nasinnia kondyterskoho soniashnyku z vykorystanniam novitnikh ahrotekhnolohii ta obladnannia dlia pidvyshchennia yakosti produktsii, zmenshennia vytrat syrovyny, enerhospozhyvannia ta trudovykh resursiv, a takozh dlia zabezpechennia ekonomichnoi efektyvnosti vyrobnytstva.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectльон олійнийuk
dc.subjectlon oliinyiuk
dc.subjectлляна оліяuk
dc.subjectlliana oliiauk
dc.subjectхолодне пресуванняuk
dc.subjectkholodne presuvanniauk
dc.subjectгаряче пресуванняuk
dc.subjecthariache presuvanniauk
dc.subjectекстракціяuk
dc.subjectekstraktsiiauk
dc.subjectмакухаuk
dc.subjectmakukhauk
dc.titleУдосконалення технологічної лінії з підготовки насіння кондитерського соняшнику до переробкиuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnoi linii z pidhotovky nasinnia kondyterskoho soniashnyku do pererobkyuk
dc.typeOtheruk
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Руднєв Д. О..pdf3,33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.