Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12628Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Сабанцева, Вікторія Олександрівна | - |
| dc.contributor.author | Sabantseva, Viktoriia Oleksandrivna | - |
| dc.date.accessioned | 2025-09-26T07:30:31Z | - |
| dc.date.available | 2025-09-26T07:30:31Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Сабанцева В. О. Обґрунтування технології виробництва цукеркових кондитерських виробів на основі вівсяних пластівців : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Сабанцева Вікторія Олександрівна; наук. керівник Тимчак Дмитро; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 62 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12628 | uk |
| dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12628 | - |
| dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – технологія та рецептури виробництва м’яких цукерок на основі вівсяних пластівців підвищеної біологічної цінності. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками м’яких цукерок на основі вівсяних пластівців підвищеної біологічної цінності. Метою роботи є розробка технології м’яких цукерок на основі вівсяних пластівців підвищеної біологічної цінності, а також комплексна оцінка їх якості. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia ta retseptury vyrobnytstva miakykh tsukerok na osnovi vivsianykh plastivtsiv pidvyshchenoi biolohichnoi tsinnosti. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy miakykh tsukerok na osnovi vivsianykh plastivtsiv pidvyshchenoi biolohichnoi tsinnosti. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii miakykh tsukerok na osnovi vivsianykh plastivtsiv pidvyshchenoi biolohichnoi tsinnosti, a takozh kompleksna otsinka yikh yakosti. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
| dc.subject | вівсяні пластівці | uk |
| dc.subject | vivsiani plastivtsi | uk |
| dc.subject | комбінований продукт | uk |
| dc.subject | kombinovanyi produkt | uk |
| dc.subject | цукерки | uk |
| dc.subject | tsukerky | uk |
| dc.subject | молоко | uk |
| dc.subject | moloko | uk |
| dc.subject | білки | uk |
| dc.subject | bilky | uk |
| dc.subject | зернова сировина | uk |
| dc.subject | zernova syrovyna | uk |
| dc.subject | харчові волокна | uk |
| dc.subject | kharchovi volokna | uk |
| dc.title | Обґрунтування технології виробництва цукеркових кондитерських виробів на основі вівсяних пластівців | uk |
| dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukerkovykh kondyterskykh vyrobiv na osnovi vivsianykh plastivtsiv | uk |
| dc.type | Other | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Сабанцева В. О..pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
