Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12628
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСабанцева, Вікторія Олександрівна-
dc.contributor.authorSabantseva, Viktoriia Oleksandrivna-
dc.date.accessioned2025-09-26T07:30:31Z-
dc.date.available2025-09-26T07:30:31Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationСабанцева В. О. Обґрунтування технології виробництва цукеркових кондитерських виробів на основі вівсяних пластівців : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Сабанцева Вікторія Олександрівна; наук. керівник Тимчак Дмитро; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 62 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12628uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12628-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – технологія та рецептури виробництва м’яких цукерок на основі вівсяних пластівців підвищеної біологічної цінності. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками м’яких цукерок на основі вівсяних пластівців підвищеної біологічної цінності. Метою роботи є розробка технології м’яких цукерок на основі вівсяних пластівців підвищеної біологічної цінності, а також комплексна оцінка їх якості. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia ta retseptury vyrobnytstva miakykh tsukerok na osnovi vivsianykh plastivtsiv pidvyshchenoi biolohichnoi tsinnosti. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy miakykh tsukerok na osnovi vivsianykh plastivtsiv pidvyshchenoi biolohichnoi tsinnosti. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii miakykh tsukerok na osnovi vivsianykh plastivtsiv pidvyshchenoi biolohichnoi tsinnosti, a takozh kompleksna otsinka yikh yakosti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectвівсяні пластівціuk
dc.subjectvivsiani plastivtsiuk
dc.subjectкомбінований продуктuk
dc.subjectkombinovanyi produktuk
dc.subjectцукеркиuk
dc.subjecttsukerkyuk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectmolokouk
dc.subjectбілкиuk
dc.subjectbilkyuk
dc.subjectзернова сировинаuk
dc.subjectzernova syrovynauk
dc.subjectхарчові волокнаuk
dc.subjectkharchovi voloknauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва цукеркових кондитерських виробів на основі вівсяних пластівцівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukerkovykh kondyterskykh vyrobiv na osnovi vivsianykh plastivtsivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сабанцева В. О..pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.