Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12628| Title: | Обґрунтування технології виробництва цукеркових кондитерських виробів на основі вівсяних пластівців |
| Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva tsukerkovykh kondyterskykh vyrobiv na osnovi vivsianykh plastivtsiv |
| Authors: | Сабанцева, Вікторія Олександрівна Sabantseva, Viktoriia Oleksandrivna |
| Keywords: | вівсяні пластівці vivsiani plastivtsi комбінований продукт kombinovanyi produkt цукерки tsukerky молоко moloko білки bilky зернова сировина zernova syrovyna харчові волокна kharchovi volokna |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Citation: | Сабанцева В. О. Обґрунтування технології виробництва цукеркових кондитерських виробів на основі вівсяних пластівців : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Сабанцева Вікторія Олександрівна; наук. керівник Тимчак Дмитро; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 62 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12628 |
| Abstract: | Об’єкт дослідження – технологія та рецептури виробництва м’яких цукерок на основі вівсяних пластівців підвищеної біологічної цінності. Предмет дослідження – зв’язок показників якості вихідної сировини та технологічних параметрів процесу з якісними показниками м’яких цукерок на основі вівсяних пластівців підвищеної біологічної цінності. Метою роботи є розробка технології м’яких цукерок на основі вівсяних пластівців підвищеної біологічної цінності, а також комплексна оцінка їх якості. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia ta retseptury vyrobnytstva miakykh tsukerok na osnovi vivsianykh plastivtsiv pidvyshchenoi biolohichnoi tsinnosti. Predmet doslidzhennia – zviazok pokaznykiv yakosti vykhidnoi syrovyny ta tekhnolohichnykh parametriv protsesu z yakisnymy pokaznykamy miakykh tsukerok na osnovi vivsianykh plastivtsiv pidvyshchenoi biolohichnoi tsinnosti. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii miakykh tsukerok na osnovi vivsianykh plastivtsiv pidvyshchenoi biolohichnoi tsinnosti, a takozh kompleksna otsinka yikh yakosti. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12628 |
| Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Сабанцева В. О..pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
