Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12629
Назва: Обґрунтування технології виробництва батончиків протеїнових
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva batonchykiv proteinovykh
Автори: Салигіна, Тамара Павлівна
Salyhina, Tamara Pavlivna
Ключові слова: конопляний протеїн
konoplianyi protein
конопляне ядро
konopliane yadro
насіння чіа
nasinnia chia
насіння амаранту
nasinnia amarantu
поп-амарант
pop-amarant
протеїнові батончики
proteinovi batonchyky
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Салигіна Т. П. Обґрунтування технології виробництва батончиків протеїнових : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Салигіна Тамара Павлівна; наук. керівник Сова Наталія; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 71 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12629
Короткий огляд (реферат): У бакалаврській кваліфікаційній роботі охарактеризовано насіння промислових конопель, чіа та амаранту як сучасну перспективну сировину, яка володіє цінним нутрієнтним складом та оздоровчими властивостями. Зроблено органолептичний аналіз і дегустаційну оцінку дослідних зразків протеїнових батончиків на основі конопляного ядра та протеїну. Визначено вміст вологи у дослідних зразках та їх структурно-механічні властивості. Розраховано поживну та енергетичну цінність розробленого продукту. U bakalavrskii kvalifikatsiinii roboti okharakteryzovano nasinnia promyslovykh konopel, chia ta amarantu yak suchasnu perspektyvnu syrovynu, yaka volodiie tsinnym nutriientnym skladom ta ozdorovchymy vlastyvostiamy. Zrobleno orhanoleptychnyi analiz i dehustatsiinu otsinku doslidnykh zrazkiv proteinovykh batonchykiv na osnovi konoplianoho yadra ta proteinu. Vyznacheno vmist volohy u doslidnykh zrazkakh ta yikh strukturno-mekhanichni vlastyvosti. Rozrakhovano pozhyvnu ta enerhetychnu tsinnist rozroblenoho produktu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12629
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Салигіна Т. П..pdf3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.