Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12638| Назва: | Удосконалення технологічного процесу роздавання кормів на молочно-товарній фермі з удосконаленням фермського комбайна | 
| Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu rozdavannia kormiv na molochno-tovarnii fermi z udoskonalenniam fermskoho kombaina | 
| Автори: | Богун, Максим Іванович Bohun, Maksym Ivanovych  | 
| Ключові слова: | ВРХ VRKh структура стада struktura stada корми kormy ферма ferma молоко moloko  | 
| Дата публікації: | 2025 | 
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | 
| Бібліографічний опис: | Богун М. І. Удосконалення технологічного процесу роздавання кормів на молочно-товарній фермі з удосконаленням фермського комбайна: пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр»: 208 «Агроінженерія» / Богун Максим Іванович ; наук. керівник Івлєв Віталій; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра інжинірингу технічних систем. – Дніпро, 2025. – 65 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12638 | 
| Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розробка й обґрунтування технічних рішень щодо покращення функціонування кормороздавального процесу, що сприятиме підвищенню продуктивності тварин, зниженню собівартості продукції та підвищенню рентабельності господарства. Metoiu roboty ye rozrobka y obgruntuvannia tekhnichnykh rishen shchodo pokrashchennia funktsionuvannia kormorozdavalnoho protsesu, shcho spryiatyme pidvyshchenniu produktyvnosti tvaryn, znyzhenniu sobivartosti produktsii ta pidvyshchenniu rentabelnosti hospodarstva. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12638 | 
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра інжинірингу технічних систем. Бакалаври | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Богун М. І..pdf | 3,2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
