Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12671
Назва: | Обґрунтування технології виробництва делікатесів з м’яса курки |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva delikatesiv z miasa kurky |
Автори: | Калініченко, Наталія Сергіївна Kalinichenko, Nataliia Serhiivna |
Ключові слова: | курятина kuriatyna делікатеси м’ясні delikatesy miasni щепа shchepa органолептичні показники якості orhanoleptychni pokaznyky yakosti гаряче копчення hariache kopchennia |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Калініченко Н. С. Обґрунтування технології виробництва делікатесів з м’яса курки : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Калініченко Наталія Сергіївна ; наук. керівник Сова Наталія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 54 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12671 |
Короткий огляд (реферат): | У представленій роботі висвітлено стратегії виробництва делікатесів із м’яса курки. Особливу увагу приділено продуктам з м’яса курки гарячого копчення. Проведено аналіз асортименту делікатесів з м’яса курки, які реалізують у м. Дніпро. У рамках експериментальної частини розроблено п’ять дослідних зразків грудки курячої гарячого копчення із використанням різних видів щепи. Найвищі оцінки одержали зразки із використанням дубової та букової щепи. Найменша прогнозована собівартість була у дослідного зразка №5 (із використанням букової щепи), який рекомендовано до подальших досліджень та впровадження у виробництво. U predstavlenii roboti vysvitleno stratehii vyrobnytstva delikatesiv iz miasa kurky. Osoblyvu uvahu prydileno produktam z miasa kurky hariachoho kopchennia. Provedeno analiz asortymentu delikatesiv z miasa kurky, yaki realizuiut u m. Dnipro. U ramkakh eksperymentalnoi chastyny rozrobleno piat doslidnykh zrazkiv hrudky kuriachoi hariachoho kopchennia iz vykorystanniam riznykh vydiv shchepy. Naivyshchi otsinky oderzhaly zrazky iz vykorystanniam dubovoi ta bukovoi shchepy. Naimensha prohnozovana sobivartist bula u doslidnoho zrazka №5 (iz vykorystanniam bukovoi shchepy), yakyi rekomendovano do podalshykh doslidzhen ta vprovadzhennia u vyrobnytstvo. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12671 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Калініченко Н. С..pdf | 2,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.