Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12671
Назва: Обґрунтування технології виробництва делікатесів з м’яса курки
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva delikatesiv z miasa kurky
Автори: Калініченко, Наталія Сергіївна
Kalinichenko, Nataliia Serhiivna
Ключові слова: курятина
kuriatyna
делікатеси м’ясні
delikatesy miasni
щепа
shchepa
органолептичні показники якості
orhanoleptychni pokaznyky yakosti
гаряче копчення
hariache kopchennia
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Калініченко Н. С. Обґрунтування технології виробництва делікатесів з м’яса курки : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Калініченко Наталія Сергіївна ; наук. керівник Сова Наталія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2025. – 54 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12671
Короткий огляд (реферат): У представленій роботі висвітлено стратегії виробництва делікатесів із м’яса курки. Особливу увагу приділено продуктам з м’яса курки гарячого копчення. Проведено аналіз асортименту делікатесів з м’яса курки, які реалізують у м. Дніпро. У рамках експериментальної частини розроблено п’ять дослідних зразків грудки курячої гарячого копчення із використанням різних видів щепи. Найвищі оцінки одержали зразки із використанням дубової та букової щепи. Найменша прогнозована собівартість була у дослідного зразка №5 (із використанням букової щепи), який рекомендовано до подальших досліджень та впровадження у виробництво. U predstavlenii roboti vysvitleno stratehii vyrobnytstva delikatesiv iz miasa kurky. Osoblyvu uvahu prydileno produktam z miasa kurky hariachoho kopchennia. Provedeno analiz asortymentu delikatesiv z miasa kurky, yaki realizuiut u m. Dnipro. U ramkakh eksperymentalnoi chastyny rozrobleno piat doslidnykh zrazkiv hrudky kuriachoi hariachoho kopchennia iz vykorystanniam riznykh vydiv shchepy. Naivyshchi otsinky oderzhaly zrazky iz vykorystanniam dubovoi ta bukovoi shchepy. Naimensha prohnozovana sobivartist bula u doslidnoho zrazka №5 (iz vykorystanniam bukovoi shchepy), yakyi rekomendovano do podalshykh doslidzhen ta vprovadzhennia u vyrobnytstvo.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12671
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Калініченко Н. С..pdf2,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.