Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12770| Назва: | Управління виробництвом та асортиментом продукції на підприємстві |
| Інші назви: | Upravlinnia vyrobnytstvom ta asortymentom produktsii na pidpryiemstvi |
| Автори: | Нехай, Анна Олександрівна Nekhai, Anna |
| Ключові слова: | продукція підприємства produktsiia pidpryiemstva підвищення економічної ефективності pidvyshchennia ekonomichnoi efektyvnosti управління виробництвом та асортиментом upravlinnia vyrobnytstvom ta asortymentom |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Нехай А. О. Управління виробництвом та асортиментом продукції на підприємстві : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 073 Менеджмент / Анна Олександрівна Нехай ; наук. керівник Гаркавий Валерій Васильович ; Дніпровський держ.аграр.-екон. ун-т, Ф-т менеджменту і маркетингу, Каф. менеджменту, публічного управління та адміністрування. – Дніпро, 2025. – 69 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12770 |
| Короткий огляд (реферат): | Метою кваліфікаційної роботи є розробка теоретичних положень та практичних рекомендацій щодо удосконалення управління виробництвом та асортиментом продукції на підприємстві, що сприятиме підвищенню його економічної ефективності. Для досягнення поставленої мети були визначені наступні завдання: - Проаналізувати теоретичні основи управління виробництвом та асортиментом продукції на підприємстві. - Здійснити аналіз існуючої системи управління виробництвом та асортиментом продукції в С(Ф)Г «Кам’янське». - Виявити основні проблеми в управлінні виробництвом та асортиментом продукції на підприємстві. - Розробити конкретні пропозиції та напрями щодо удосконалення управління виробництвом та асортиментом продукції в С(Ф)Г «Кам’янське». Об'єктом дослідження є процес управління виробництвом та асортиментом продукції на підприємстві, який створює проблемні ситуації, пов'язані з оптимізацією ресурсів та задоволенням споживчого попиту. Предметом дослідження є сукупність теоретичних, методологічних та практичних аспектів формування та реалізації ефективних управлінських рішень щодо виробництва та асортименту продукції на підприємстві. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka teoretychnykh polozhen ta praktychnykh rekomendatsii shchodo udoskonalennia upravlinnia vyrobnytstvom ta asortymentom produktsii na pidpryiemstvi, shcho spryiatyme pidvyshchenniu yoho ekonomichnoi efektyvnosti. Dlia dosiahnennia postavlenoi mety buly vyznacheni nastupni zavdannia: - Proanalizuvaty teoretychni osnovy upravlinnia vyrobnytstvom ta asortymentom produktsii na pidpryiemstvi. - Zdiisnyty analiz isnuiuchoi systemy upravlinnia vyrobnytstvom ta asortymentom produktsii v S(F)H «Kamianske». - Vyiavyty osnovni problemy v upravlinni vyrobnytstvom ta asortymentom produktsii na pidpryiemstvi. - Rozrobyty konkretni propozytsii ta napriamy shchodo udoskonalennia upravlinnia vyrobnytstvom ta asortymentom produktsii v S(F)H «Kamianske». Obiektom doslidzhennia ye protses upravlinnia vyrobnytstvom ta asortymentom produktsii na pidpryiemstvi, yakyi stvoriuie problemni sytuatsii, poviazani z optymizatsiieiu resursiv ta zadovolenniam spozhyvchoho popytu. Predmetom doslidzhennia ye sukupnist teoretychnykh, metodolohichnykh ta praktychnykh aspektiv formuvannia ta realizatsii efektyvnykh upravlinskykh rishen shchodo vyrobnytstva ta asortymentu produktsii na pidpryiemstvi. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12770 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра менеджменту і права. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Нехай А. О..pdf | 935 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
