Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12773
Назва: Удосконалення системи управління запасами готової сільськогосподарської продукції
Інші назви: Udoskonalennia systemy upravlinnia zapasamy hotovoi silskohospodarskoi produktsii
Автори: Пазій, Денис Костянтинович
Pazii, Denys
Ключові слова: запаси готової сільськогосподарської продукції
zapasy hotovoi silskohospodarskoi produktsii
зберігання готової продукції
zberihannia hotovoi produktsii
удосконалення системи управління
udoskonalennia systemy upravlinnia
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Пазій Д. К. Удосконалення системи управління запасами готової сільськогосподарської продукції : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 073 Менеджмент / Денис Костянтинович Пазій ; наук. керівник Величко Олександр Петрович ; Дніпровський держ.аграр.-екон. ун-т, Ф-т менеджменту і маркетингу, Каф. менеджменту і права. – Дніпро, 2025. – 54 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12773
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження – ознайомитись з наявною системою для зберігання готової продукції на підприємстві «ВПК-Агро», та розробити пропозиції щодо вдосконалення наявної системи, що надасть можливість для більш гнучкої, та голове продуктивної праці та сучасному ринку сільськогосподарської продукції. Перелік основних завдань дослідження: - розкрити сутність управління наявними резервами продукції та сировини на підприємстві; - розглянути основні аспекти управління запасами готової продукції; - ознайомитись з Організаційно-економічною характеристикою підприємства; - оцінити ефективність менеджменту резервів сировини та продукції; - дослідити основні тенденції управління запасами готової продукції; - розробити пропозиції щодо удосконалення механізмів управління запасами готової продукції; - визначити напрямки оптимізації запропонованих систем за допомогою методики SWOT-аналізу. Об’єкт дослідження – наявна система управління запасами готової продукції підприємства «ВПК-Агро». Предмет дослідження – актуальні інструменти та методи регулювання механізму управління запасами готової продукції підприємства «ВПК-Агро» Meta doslidzhennia – oznaiomytys z naiavnoiu systemoiu dlia zberihannia hotovoi produktsii na pidpryiemstvi «VPK-Ahro», ta rozrobyty propozytsii shchodo vdoskonalennia naiavnoi systemy, shcho nadast mozhlyvist dlia bilsh hnuchkoi, ta holove produktyvnoi pratsi ta suchasnomu rynku silskohospodarskoi produktsii. Perelik osnovnykh zavdan doslidzhennia: - rozkryty sutnist upravlinnia naiavnymy rezervamy produktsii ta syrovyny na pidpryiemstvi; - rozghlianuty osnovni aspekty upravlinnia zapasamy hotovoi produktsii; - oznaiomytys z Orhanizatsiino-ekonomichnoiu kharakterystykoiu pidpryiemstva; - otsinyty efektyvnist menedzhmentu rezerviv syrovyny ta produktsii; - doslidyty osnovni tendentsii upravlinnia zapasamy hotovoi produktsii; - rozrobyty propozytsii shchodo udoskonalennia mekhanizmiv upravlinnia zapasamy hotovoi produktsii; - vyznachyty napriamky optymizatsii zaproponovanykh system za dopomohoiu metodyky SWOT-analizu. Obiekt doslidzhennia – naiavna systema upravlinnia zapasamy hotovoi produktsii pidpryiemstva «VPK-Ahro». Predmet doslidzhennia – aktualni instrumenty ta metody rehuliuvannia mekhanizmu upravlinnia zapasamy hotovoi produktsii pidpryiemstva «VPK-Ahro»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12773
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту і права. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пазій Д. К..pdf590,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.