Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12868
Назва: Удосконалення механізованої технологічної лінії приготування кормів для ферми великої рогатої худоби з розробкою подрібнювача-змішувача кормів
Інші назви: Udoskonalennia mekhanizovanoi tekhnolohichnoi linii pryhotuvannia kormiv dlia fermy velykoi rohatoi khudoby z rozrobkoiu podribniuvacha-zmishuvacha kormiv
Автори: Лисенко, Ігор Миколайович
Lysenko, Ihor Mykolaiovych
Ключові слова: техніка
tekhnika
механізована лінія
mekhanizovana liniia
приготування кормів
pryhotuvannia kormiv
подрібнювач-змішувач
podribniuvach-zmishuvach
тваринництво
tvarynnytstvo
Дата публікації: 2025
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Лисенко І. М. Удосконалення механізованої технологічної лінії приготування кормів для ферми великої рогатої худоби з розробкою подрібнювача-змішувача кормів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Бакалавр»: 208 «Агроінженерія» / Лисенко Ігор Миколайович; наук. керівник Алієв Ельчин ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра інжинірингу технічних систем. – Дніпро, 2025. – 66 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12868
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження: розробити механізовану лінію приготування кормів для підвищення ефективності годівлі сільськогосподарських тварин, забезпечення зоотехнічних вимог і зменшення витрат праці в умовах конкретного господарства. Meta doslidzhennia: rozrobyty mekhanizovanu liniiu pryhotuvannia kormiv dlia pidvyshchennia efektyvnosti hodivli silskohospodarskykh tvaryn, zabezpechennia zootekhnichnykh vymoh i zmenshennia vytrat pratsi v umovakh konkretnoho hospodarstva.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/12868
Розташовується у зібраннях:Кафедра інжинірингу технічних систем. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лисенко І. М..pdf2,74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.