Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1322
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сова, Наталія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Sova, Nataliya | - |
dc.contributor.author | Луценко, Марина Василівна | - |
dc.contributor.author | Lytsenko, Maryna | - |
dc.contributor.author | Терещенко, Тереза Василівна | - |
dc.contributor.author | Tereshchenko, Tereza | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-20T11:52:14Z | - |
dc.date.available | 2019-05-20T11:52:14Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Сова Н. А. Дослідження технологічних властивостей обрушеного насіння промислових конопель / Н. А. Сова, М. В. Луценко, Т. В. Терещенко // Збірник наукових праць «Аграрна наука та освіта в ХХІ столітті: проблеми, перспективи та інновації. 17 – 18 травня 2018 року, м. Ніжин». – 2018. – №9. – С. 248 – 253. | uk |
dc.identifier.uri | http://nati.org.ua/docs/science/2018/Conference_17052018_p001.pdf | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1322 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто доцільність використання обрушеного насіння промислових конопель в технологіях харчових концентратів, а саме зернових батончиків. Наведено зарубіжний асортимент харчових продуктів на основі насіння конопель. Обґрунтовано доцільність заміни зернової сировини в рецептурах зернових батончиків на обрушене насіння промислових конопель. Обрано оптимальну рецептуру зернових батончиків з додаванням обрушеного насіння промислових конопель, порівняно його харчову цінність з виробничими зразками. The article considers expediency of the use of collapsed seed of industrial hemp in the technologies of food concentrates, namely cereal bars. The foreign range of food products based on hemp seed is presented. The expediency of replacing grain raw materials in grain branded recipes on the collapsed seed of industrial hemp was substantiated. The optimum recipe of cereal bars with the addition of collapsed seed of industrial hemp has been selected, compared with its nutritional value with production prototypes. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | НІЖИНСЬКИЙ АГРОТЕХНІЧНИЙ ІНСТИТУТ | uk |
dc.subject | обрушене насіння | uk |
dc.subject | сollapsed seed | uk |
dc.subject | промислові коноплі | uk |
dc.subject | industrial hemp | uk |
dc.subject | харчові концентрати | uk |
dc.subject | industrial hemp | uk |
dc.subject | зернові батончики | uk |
dc.subject | cereal bars | uk |
dc.subject | рецептура | uk |
dc.subject | recipe | uk |
dc.subject | харчова цінність | uk |
dc.subject | nutritional value | uk |
dc.title | Обрушене насіння, промислові коноплі, харчові концентрати, зернові батончики, рецептура, харчова цінність | uk |
dc.title.alternative | Сollapsed seed, industrial hemp, industrial hemp, cereal bars, recipe, nutritional value | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
С6.pdf | 725,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.