Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1582
Назва: | Підвищення біологічної цінності кондитерських виробів із вмістом бджолиного обніжжя |
Інші назви: | Increasing the biological value of confectionery containing bee stings |
Автори: | Калина, Вікторія Сергіївна Kalyna, Viktoriia Олійник, О. В. Oliynyk, О. |
Ключові слова: | кондитерські вироби Confectionery бджолине обніжжя bee pollen біологічна цінність biological value оздоровчий вплив wellness impact |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Одеська національна академія харчових технологій |
Бібліографічний опис: | Калина В. C. Підвищення біологічної цінності кондитерських виробів із вмістом бджолиного обніжжя / В. C. Калина, О. В. Олійник // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХI Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. Участю ( Одеса, 4-6 жовт. 2018 ) / Одеська національна академія харчових технологій. – Одеса, 2018. – С. 62-63.– Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1582. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1582 |
ISBN: | -966-571-063-х |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Problemy_zdorovogo_obraza_2018_Kalina2.pdf | 1,07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.