Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1777
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПономаренко, Дар’я Андріївна-
dc.contributor.authorPonomarenko, D. A.-
dc.date.accessioned2019-11-07T08:36:20Z-
dc.date.available2019-11-07T08:36:20Z-
dc.date.issued2018-10-
dc.identifier.citationПономаренко Д. А. Гігієнічна оцінка сучасного корівника на 1000 голів дійного стада / Д. А. Пономаренко // Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали V міжнар. наук. конф. студентської та учнівської молоді (Кам’янець-Подільський, 25-26 жовт. 2018 р.) // Подільський держ. аграрно-технічн. ун-т. – Кам’янець-Подільський : Видавець ПП Зволенко Д.Г., 2018. – С. 95-97. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1777.uk
dc.identifier.isbn978-617-620–282–0-
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1777-
dc.description.abstractВстановлено, що конструктивні особливості приміщень каркасного типу сприяють збереженню температури повітря в корівнику при опусканні зовнішніх температур нижче +21,0 ° С. При зростанні температури понад +22,0 °С, покрівля корівників виступає в якості тіньового захисту тварин від прямих сонячних променів і сприяє збереженню прохолоди. It has been established that the structural features of the frame-type premises contribute to maintaining the air temperature in the barn when lowering the external temperatures below +21.0 ° C. When the temperature rises above +22.0 ° C, the roof of the cowsheds acts as a shadow protection for animals from direct sunlight and helps keep cool.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПодільський держ. аграрно-технічн. ун-тuk
dc.subjectмікрокліматuk
dc.subjectmicroclimateuk
dc.subjectполегшене приміщенняuk
dc.subjectuninsulated barnuk
dc.subjectгігієнічна оцінкаuk
dc.subjecthygienic assessmentuk
dc.titleГігієнічна оцінка сучасного корівника на 1000 голів дійного стадаuk
dc.title.alternativeHygienic assessment of a modern barn per 1000 dairy cowsuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Публікації бакалаврів, магістрів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf98,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.