Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1777
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пономаренко, Дар’я Андріївна | - |
dc.contributor.author | Ponomarenko, D. A. | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-07T08:36:20Z | - |
dc.date.available | 2019-11-07T08:36:20Z | - |
dc.date.issued | 2018-10 | - |
dc.identifier.citation | Пономаренко Д. А. Гігієнічна оцінка сучасного корівника на 1000 голів дійного стада / Д. А. Пономаренко // Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали V міжнар. наук. конф. студентської та учнівської молоді (Кам’янець-Подільський, 25-26 жовт. 2018 р.) // Подільський держ. аграрно-технічн. ун-т. – Кам’янець-Подільський : Видавець ПП Зволенко Д.Г., 2018. – С. 95-97. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1777. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-620–282–0 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1777 | - |
dc.description.abstract | Встановлено, що конструктивні особливості приміщень каркасного типу сприяють збереженню температури повітря в корівнику при опусканні зовнішніх температур нижче +21,0 ° С. При зростанні температури понад +22,0 °С, покрівля корівників виступає в якості тіньового захисту тварин від прямих сонячних променів і сприяє збереженню прохолоди. It has been established that the structural features of the frame-type premises contribute to maintaining the air temperature in the barn when lowering the external temperatures below +21.0 ° C. When the temperature rises above +22.0 ° C, the roof of the cowsheds acts as a shadow protection for animals from direct sunlight and helps keep cool. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Подільський держ. аграрно-технічн. ун-т | uk |
dc.subject | мікроклімат | uk |
dc.subject | microclimate | uk |
dc.subject | полегшене приміщення | uk |
dc.subject | uninsulated barn | uk |
dc.subject | гігієнічна оцінка | uk |
dc.subject | hygienic assessment | uk |
dc.title | Гігієнічна оцінка сучасного корівника на 1000 голів дійного стада | uk |
dc.title.alternative | Hygienic assessment of a modern barn per 1000 dairy cows | uk |
dc.type | Conference abstracts | uk |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5.pdf | 98,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.